Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOKEJ NA LEDU

Sjajan otpor Hrvata Slovencima, ovacije Kristanu u Ledenoj

ženski hokej, reprezentacija
Foto: VL
1/6
08.04.2015.
u 00:15

- Hrvatska me ugodno iznenadila, vjerujem da mogu do zlata u Eindhovenu. A o publici u Ledenoj samo riječi hvale. Očito me još vole, bilo mi je lijepo opet igrati u Ledenoj - rekao je Kristan.

Vrlo dobar otpor pružila je hrvatska hokejaška reprezentacija četvrtfinalistu Olimpijskih igara Sloveniji. Pred čak 3000 navijača u Ledenoj Hrvati su protiv mnogo jačeg protivnika izgubili sa samo 2:5 (0:0, 1:3, 1:2).

Golove za Hrvatsku zabili su Ryan Kinasewich i Dominik Kanaet.

- Lijepo je bilo nakon tri sezone zaigrati u Ledenoj i odmah u debiju za Hrvatsku zabiti gol. Ovaj rezultat nam je ohrabrenje uoči SP-a u Eindhovenu - rekao je kanadski Hrvat Kinasewich.

Veliki pljesak i ovacije Ledene jučer je dobio slovenski vratar Robert Kristan, Jeseničanin koji je četiri godine igrao za Medveščak u EBEL-u.

- Hrvatska me ugodno iznenadila, vjerujem da mogu do zlata u Eindhovenu. A o publici u Ledenoj samo riječi hvale. Očito me još vole, bilo mi je lijepo opet igrati u Ledenoj - rekao je Kristan.

>> 'Bilo je ovo posebno iskustvo. Zasuli su nas pitanjima o hokeju...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije