Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Određena domaćinstva

Hrvatska protiv Srbije u Maksimiru, protiv Škotske u Splitu

Hrvatska (1)
Tino Jurić i Ivo Čagalj/Pixsell
30.08.2012.
u 15:13

Od pet utakmica koje će Hrvatska igrati doma, tri će se igrati u Zagrebu, jedna u Splitu te jedna u Osijeku

Hrvatski nogometni savez odlučio je o domaćinstvima kvalifikacijskih utakmica za SP koje će se 2014. godine igrati u Brazilu. Od pet utakmica koje će Hrvatska igrati doma, tri će se igrati u Zagrebu, jedna u Splitu te jedna u Osijeku.

Prva utakmica koja se igra protiv Makedonije igrat će se u Zagrebu, dok će 16. listopada Osijek ugostiti Wales. Sljedeće godine, u ožujku, Zagreb će biti domaćin na utakmici protiv Srbije, dok će utakmica u lipnju protiv Škotske biti igrana na Poljudu. Posljednja utakmica protiv Belgije također će se igrati u Zagrebu.

Komentara 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
17:50 30.08.2012.

Mudar izbor HNS-a. Škotska u Splitu u lipnju je pun pogodak. Slažem se da Srbiju treba ugostiti u Zagrebu, Wales u Osijeku je najbolje rješenje. Jedino se pribojavam atmosfere za Makedoniju sad u Zagrebu.

KE
kentie
22:05 30.08.2012.

Burgundi, dobro zboriš glede atmosfere protiv Makedonije...jer ne mogu se nikako zaboraviti unisoni i glasni i krvoločni zvižduci cijelog stadiona na hrvatsku himnu na službenoj tekmi naše repke protiv Makedenonije 23. studenog 2007 (kvalifikacije za euro, na užasnom terenu koji je više ličio na neuredno uzoranu livadu, nego na teren dostojan međunardone utakmice)... i moje pitanje svih pitanja zašto je makedonski narod tako bjesomučno zviždao na himnu jedne prijteljske zemlje koja je još u prošlom sistemu svojim novcima izgradila kompletno Skoplje nakon tragičnog potresa iz 1963...zašto, zašro i zašto...evo recimo, niti veleposlanik, niti ministar sporta, niti čelnik makedonskog nogometenog saveza nisu našli za shodno ni potrebno da se ikad ama baš ikad ispričaju za učinjeno...zgađen i šokiran takvim događajima, Vlakto Marković nije dopsutio našoj repki da ikad igraju bilo koju utakmicu s Makedonijom osim službenih...pa će tako biti i sada...i sram vas bilo Makedonci...a ti Štico dobro zapameti što su makednoci napravili našoj repki zadnji puta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije