Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U RUJNU JEDNA PRIJATELJSKA

Hrvatska protiv Malte na Maksimiru; u petak kreće prodaja ulaznica za Mali

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
14.05.2014.
u 10:58

Predsjednik HNS-a Davor Šuker najavio je kako će u slobodnom rujanskom terminu uoči susreta s Maltom hrvatska reprezentacija odigrati i prijateljsku utakmicu, u Hrvatskoj, ali ne u Zagrebu.

Hrvatska reprezentacija krenut će u Europske kvalifikacije domaćom utakmicom protiv Malte, a susret će biti odigran na Maksimiru.

Uefin novi koncept europskih kvalifikacija donosi puno promjena, novih procedura i većih zahtjeva za nacionalne saveze. Tako je, uz unaprijed utvrđene satnice utakmica, potrebno četiri mjeseca prije utakmice odabrati stadion na kojem će se utakmica igrati, a koji mora zadovoljavati sve Uefine zahtjeve za taj susret.

Hrvatski nogometni savez odabrao je za susret s Maltom (9. rujna 2014.) stadion Maksimir u Zagrebu, a u povodu toga ovoga tjedna u Zagrebu se nalazi Uefina inspekcija na čelu s Uefinom menadžericom mjesta odigravanja utakmice (venue manager) Soniom Diaz koja je dodijeljena Hrvatskoj za cijeli ciklus.

Diaz će se s predstavnicima HNS-a i HRT-a kao nositeljima TV prava pregledati stadion, uključujući pozicije kamera, sustav ulaska na stadion i ostalu infrastrukturu.

Cijene ulaznica za kvalifikacijski ogled s Maltom ostat će iste kakve su bile na Maksimiru i u proteklom kvalifikacijskom ciklusu: Jug – 60 kuna, Sjever gore – 50 kuna, Sjever dolje – 70 kuna, Istok – 120 kuna, Zapad gore – 120 kuna, Zapad dolje – 250 kuna, VIP Zapad – 500 kuna.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker najavio je kako će u slobodnom rujanskom terminu uoči susreta s Maltom hrvatska reprezentacija odigrati i prijateljsku utakmicu, u Hrvatskoj, ali ne u Zagrebu.

U petak kreće prodaja ulaznica za Mali

U petak 16. svibnja putem interneta kreće prodaja ulaznica za prijateljski ogled A reprezentacija Hrvatske i Malija koji je na rasporedu 31. svibnja u 16 sati u Osijeku.

Stadion Gradski vrt ugostit će reprezentaciju Hrvatske uoči odlaska u Brazil na Svjetsko prvenstvo, što će biti idealna prilika da se sjajnom atmosferom pošalje poruka podrške reprezentaciji i izborniku Niki Kovaču.

Protivnik Hrvatskoj bit će jedna od najboljih afričkih reprezentacija, selekcija Malija, koja je na protekla dva izdanja afričkog Kupa nacija osvajala treće mjesto.

Hrvatski nogometni savez odredio je sljedeće cijene ulaznica: Sjever – 30 kuna, Jug – 30 kuna, Istok – 40 kuna, Zapad gore – 70 kuna, Zapad dolje – 90 kuna.

Prodaja ulaznica krenut će putem interneta 16. svibnja, a poveznica će biti dostupna na službenoj stranici HNS-a.

Ulaznice će biti moguće kupiti i na blagajni osječke Sportske dvorane od 25. svibnja, svakoga dana 9-13 te 16-20 sati. Nadalje, navijači će do ulaznica moći doći i u knjižari Profil Mozaik u Osijeku (Kapucinska 33), također od 25. svibnja.

Susret Hrvatske i Malija igra se u subotu, 31. svibnja, s početkom u 16 sati na stadionu Gradski vrt.

>> Ovo je 30 Kovačevih 'ratnika' za SP u Brazilu! Iznenađeni?

Komentara 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:24 14.05.2014.

Maltu je trebalo ugostiti u Osijeku, Rijeci ili Puli. Na Maksimir će doć maksimalno 6-7 tisuća gledatelja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije