Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR DRAŽENA BRAJDIĆA

Hrvatska klizi među zemlje koje košarkaški ne postoje, ovo što prijeti reprezentaciji je strašno

02.07.2022.
u 12:22

Ako izgubimo od Finske, morat ćemo se tek kvalificirati za kvalifikacije, i to u društvu reprezentacija kao što su Norveška, Irska, Luksemburg... koje na svjetskoj košarkaškoj mapi nikad ništa nisu predstavljale.

Komentara 20

DU
Deleted user
13:07 02.07.2022.

Da budemo iskreni prije se svugdje igrla kosarka u hrvatskoj na polju danas i to vec godinama se vidi malo koga od mladih da igraju kosarku vecinom nogomet itd kosarka se godinama vec u hrvatskoj ne promovira i to je jedan od glavnih razloga

DU
Deleted user
14:41 02.07.2022.

malo sto je u hrvatskoj hrvatsko...kosarka igra aba lige i koga to zanima...treba igrati hrvatsku i samo hrvatsku ligu...znalo se to odavno... ...hrvatsku kulturu nok također vuce prema bg sa ...sramota ...a sk ili lj nikada i ne spomene ...hrvatskom.se siri zadah propale drzave...sramota i zalost...

FO
fouche541
14:15 02.07.2022.

Za razliku od nogometa koji je zadržao svoju ligu košarka je upropastila svoju domaću ligu i time izgubila bazu.Svi oni koji su inzistirali na regionalnoj ligi trebali bi zauvijek otići iz košarke kao i svi oni koji su se smijali domaćoj ligi.Trebali su graditi ligu iz temelja i danas bi imali rezultate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?