Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za OI

Hrvatska pretrpjela još jedan poraz

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
10.01.2020.
u 15:34

Hrvatska je natjecanje završila kao posljednja s učinkom 0-3

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija još jednim porazom završila je nastup na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre 2020., kojem je domaćin nizozemski Apeldoorn, a u posljednjem nastupu u skupini B bolja od Hrvatske bila je Njemačka sa 3:0 (25:15, 25:17, 25:23).

Hrvatska je natjecanje završila kao posljednja s učinkom 0-3, dok se Njemačka probila u polufinale kao prvoplasirana reprezentacija iz skupine B sa sve tri pobjede.

U posljednjoj utakmici u skupini B Turska i Bugarska će odlučivati o drugom mjestu i plasmanu u polufinale.

Njemačka će u polufinalu igrati protiv drugoplasirane reprezentacije iz skupine A, što će najvjerojatnije biti Nizozemska, ako dosad neporažena Poljska osvoji barem dva seta protiv Azerbajdžana, reprezentacije koja je na posljednjem mjestu s učinkom 0-2 i bez izgleda za plasman u polufinale.

Polufinala su na rasporedu u subotu, a finale u nedjelju. Samo će pobjednička reprezentacija izboriti plasman na olimpijski turnir u Tokiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije