Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za EP 9,25 mil. €
Povratak na članak

Hrvatska po kladionicama tek deveti favorit Eura!

Hrvatska će s puno optimizma ići na te utakmice diljem Europe, nadajmo se da će opet napraviti velike stvari. Iako, ako je suditi po kladionicama, naša reprezentacija ne kotira baš visoko, tek je deveti favorit Eura

Komentari 10

Avatar rubinet
rubinet
12:45 18.11.2019.

Engleska? ha ha ha

VL
JO
josip
17:57 18.11.2019.

da bi igrali finale na Wemblyu Englezi prvo moraju doci do finala

VL
DU
Deleted user
02:05 19.11.2019.

To sto sam vidjeo od ovih osam "ispred" Hrvatske slagao bi se da je trenutno Belgija i Francuska ispred nas ali sve oni ostali sest su tu negde kao mi. Englezi i talijani su punili mreze svima ali kakvi protivnike su imali? Oni protiv losih zabijaju 5 ili 6 golova a protiv boljih se muce i zato su izgubili protiv nas na SP. Svakako bit ce EP zanimljiv.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.