Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rado bi mu pjevala

Lijepa Hrvatica otkrila zašto voli Beograd: Taj Srbin mi je bio tiha patnja, presavršen je

Instagram
03.11.2020.
u 07:51

Prva je Hrvatica ikada koja se plasirala u finale showa Zvezde Granda, gdje ju je s 12 maksimalnih bodova podržala naša pjevačica Nina Badrić, a Hana je otkrila koji ju Srbin najviše oduševljava

Mlada hrvatska pjevačica Hana Mašić, koja je popularnost stekla kada se pojavila u srpskom glazbenom showu Zvezde Granda priznala je da voli Beograd zato što je ondje više provoda nego li u Hrvatskoj, a uz to je našla i dečka. Ipak, tiha patnja joj je bio slavni Srbin. 

- Svatko ima simpatiju i moja je dugo bio nogometaš Luka Jović - priznala je Hana pa dodala:

- On je meni presavršen muškarac u svakom pogledu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👶🏻

Objavu dijeli Hana Masic (@officiallyhana)

Hrvatska pjevačica je potom otkrila za čime žali:

- Ne stidim se priznati da mi je on bio tiha patnja, ali nisu nam se putevi spojili. Sigurna sam da bi to bila veza puna ludila i strasti - kaže pa dodaje što bi mu pjevala da je njen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bolja sam🌟

Objavu dijeli Hana Masic (@officiallyhana)

- Pjevala bih mu što god poželi, no on je ipak po drugi puta postao otac i njemu i Sofiji želim sreću. Tko mi je kriv što nisam bila upornija... - zaključila je domaća ljepotica.

Inače, zagrebačka pjevačica velika je ljubiteljica mode pa je se često može vidjeti u kreacijama i brendovima koje hvale i prestižni modni časopisi poput Voguea i Harper's Bazaara.

Prva je Hrvatica ikada koja se plasirala u finale showa Zvezde Granda, gdje ju je s 12 maksimalnih bodova podržala naša pjevačica Nina Badrić, koja Hanin talent poznaje od ranije jer se Hana pjevanjem počela baviti u zagrebačkom zboru Zvjezdice, baš kao i Nina.

Podsjetimo, Luka Jović u Realu i dalje nije briljirao untaoč povjerenju koje mu pruža Zinedine Zidane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌖

Objavu dijeli Hana Masic (@officiallyhana)

Komentara 41

ŠE
Šemso
08:28 03.11.2020.

Odi ti curo tamo u bolju budućnost dok si mlada i nemoj se ni vraćat nazad samo se za sebe pobrini a mi ćemo već nekako preživit bez tvog intelekta i ljepote

Avatar Nilski konj
Nilski konj
08:43 03.11.2020.

Ovo je vijest, a ne teroristički napad u Austriji.

DM
drazen.muhvic
08:37 03.11.2020.

Pjevanje i "Zvezde Granda"?! Nigdje veze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije