Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IGRAČA
Povratak na članak

Hrvatska oštećena protiv Walesa?! Vatreni poručio: Kod njihovog gola je bio prekršaj

- Kod njihovog gola za 1:1 je bio prekršaj na Mateu - rekao je Brekalo

Komentari 14

Avatar Bud Humski
Bud Humski
23:58 13.10.2019.

"Nismo uspjeli stvoriti izrazite šanse kao što smo radili u proteklim utakmicama..." Sanse se ne stvaraju beskorisnim i iritirajucim medjusobnim dodavanjima obrambenih igraca ispred svog sesnaesterca, a jos manje jos beskorisnijim vracanjima lopte Livakovicu... Vjerujte mi, znao sam da ce Hrvatska biti kaznjena zbog takve igre. Sva sreca da je Wales sasvim prosjecna ekipa, moglo je biti kao i u Madjarskoj.

VL
VL
????
23:46 13.10.2019.

Je prekršaj, ali da dvojica-trojica igrača oko Kovačića nisu gledala prema sucu i protestirala nego nastavila igrati, gol ne bi pao. Doslovno svaki primljeni gol u gostima nas je skupo koštao u ovim kvalifikacijama, da bilo koji nismo primili, sadd bi bili već kvalificirani. Sad se samo nadam da za mjesec dana u Rijeci neće biti potop, blatnjavi teren i jaka bura... Slovaci moraju pobijediti a ako pobijede onda su Velšani ispali i bit će ih baš briga protiv Mađara. Al vjerujem da će naši uspjeti ih pobijediti.

VL
JU
juma
23:37 13.10.2019.

Bio je prekršaj, ali glupo je od Kovačića minutu prije kraja poluvremena u situaciji kada ima loptu graditi je ledjima na 25 metara od vlastitog gola, umjesto da odmah odigra jednostavan pas ili ju izbaci van. Ovako se uzdaš u suca i da će ti on svirati prekršaj, a to je uvijek rizik. Zato je po meni trebao igrati Badelj koji je puno smireniji i iskusniji i koji je u onih desetak minuta jako dobro zamijenio Modrića.

VL
DU
Deleted user
05:57 14.10.2019.

Prekršaj je bio , sudac nije bio na visokom nivou i malo je imao različita mjerila . Ali za to što se je vidjelo od naše igre bila je krajno loša procjena gosp. Daliča ne vjerujem da bi se nakon postignuta pogodka naši dečki igrali sa dodavanjima nazad i držanjem lopte na svojoj polovici sa tek ponekom kontrom . Od krivog izbora igrača pa do krive procjene igre nas je malo vratila iz euforije .

VL
ML
mlado
23:37 13.10.2019.

Čisti prekršaj kojeg jedino nije vidio očajni sudac. Nažalost, nije neuobičajeno u nogometu.

VL
KA
kajinx
02:16 14.10.2019.

Jako malo je bilo prodora po krilu i centriranja pred gol. Jedino tako možemo davati golove.

VL
DU
Deleted user
03:45 14.10.2019.

Zašto su Hrvati prestali igrati nakon prekšaja na Kovačiću _ Sudac da znak za prekid , ne igrači

VL
DU
Deleted user
00:23 14.10.2019.

ako posteno gledamo i oni su mogli imati penal jer to sto je lovren napravio je u najmanju ruku faul ako ne i zuti, opet ista prica, zabijemo gol pa onda sto kaze brekalo"nesvjesno se povucemo" ali kako to zvati nesvjesno kad je isto svaki puta, nije lose sto vida i lovren nece igrati jer mozda je tu problem, ni ja kao igrac nebi njima dvojici vjerovao da mogu to obraniti i zato se svi"nesvjesno" vracaju a da su(kao sto treba biti) poceli neku akciju iz nase obrane bilo bi dobro a ne samo dodavati livakovicu, po mome vida i lovren najslabije karike u danasnjoj repki, gdje su novi klinci jer sad ih trebamo u obrani jer i da se usput uce opet bi bilo bolje za repku, nadam se da ce klinci protiv slovacke pokazati vise nego vida i lovren

VL
AD
adeand
07:07 14.10.2019.

na žalost, ali mi izgleda nismo u stanju spojiti dvije dobre igre.... to je ponavljajuča greška stručnog stožera i Dalića koji ne znaju pripremiti kondicijski i mentalno (psihološki) igrače .... ne sjećam se, da je Kovačić u reprezentaciji ikad napravioo nešto dobro i kreativno (u matičnim klubovima sigurno jeste) ....

VL
VL
????
10:23 14.10.2019.

Ja se ne sjećam kad smo zadnji puta uspjeli nekoga dobiti s 1:0. U ovim kvalifikacijama kad god ne zabijemo najmanje 2 gola, gubimo bodove.

VL
DM
drazen.muhvic
07:04 14.10.2019.

Ako ćemo biti realni i skinuti navijačke naočale treba reći da je Davies prvo izbio loptu (što mu je i bila namjera). Udarac po nozi je bio inercijom - znači prekršaja nema. Da, još nešto: Dejo bio i ostao bosanska "zapanjena" seljačina!

VL
BO
Bojnik
09:32 14.10.2019.

Sto je vise dalmusa u repki to je vise kme,kme opravdanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.