Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije

Hrvatska ostala bez SP-a, Šoštarićeve izabranice izgubile od Njemica

Nenad Šoštarić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
05.06.2019.
u 21:24

Prije tri dana u prvoj kvalifikacijskoj utakmici ekipa Nenada Šoštarića je odigrala 24-24 protiv Njemačke u Koprivnici, pa će na Svjetsko prvenstvo, koje će u prosincu ove godine biti igrano u Japanu, ići Njemice

Rukometašice Hrvatske nisu se uspjele plasirati na Svjetsko prvenstvo budući da su u srijedu u uzvratnoj utakmici u Hammu izgubile od favorizirane Njemačke s 21-25 (9-14).

Prije tri dana u prvoj kvalifikacijskoj utakmici ekipa Nenada Šoštarića je odigrala 24-24 protiv Njemačke u Koprivnici, pa će na Svjetsko prvenstvo, koje će u prosincu ove godine biti igrano u Japanu, ići Njemice.

Njemice su većinu susreta bile u vodstvu. U prvom poluvremenu najveću prednost imale su u 24. minuti (13-7), a na odmor su otišle s pet golova viška (14-9). 

I u nastavku su domaće rukometašice držale prednost, koja se kretala od tri do pet golova razlike. Hrvatice se nisu predavale, borile su se kao lavice i u 53. minuti su došle na dva pogotka minusa (19-21), ali snage za potpuni preokret nisu imale.

Kod Hrvatske najefikasnija je bila Valentina Blažević sa sedam golova, od čega je šest zabila iz sedmeraca, a Dejana Milosavljević zabila je pet pogodaka. U redovima Njemačke najbolja je bila Alicia Stolle sa šest golova.

Komentara 2

SS
sokac sa drave
09:18 07.06.2019.

Pravo pitanje je zasto Penezicka i ostale ne zele igrati za Hrvatsku?Da nije mozda ono mi smo domoljubi ali smo Torcidasice .

ČI
čikaga3
08:35 06.06.2019.

Veliki stručnjak Šostarić. Pa naše rukometašice u Europi spadaju u kategoriju između druge i treće klase. Ne znam kaj bi mi šteli ? To je naša realnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije