Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fed kup

Hrvatska opet bez Martić i Vekić, ali Majoli ostala

Jana Fett
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
15.01.2020.
u 13:30

Hrvatsku će u estonskoj metropoli zastupati Jana Fett, Tena Lukas, Lea Bošković i Darija Jurak. U skupini su još Ukrajina i Bugarska

Pomalo javnosti izvan oka, Iva Majoli, izbornica hrvatske Fed kup reprezentacije, poslala je popis tenisačica koje će biti u sastavu hrvatske reprezentacije na turniru Prve skupine Fed kupa koji će se održati u Tallinnu od 4. do 8. veljače.

Jasno je i zbog čega, u sastavu nema obiju naših najboljih igračica: Petre Martić, koja je poodavno najavila da neće moći pomoći reprezentaciji, a sada i Donne Vekić, koja je također individualnu karijeru pretpostavila reprezentativnoj.

Jana Fett
1/5

A najveće iznenađenje je zapravo u tome da u međuvremenu nije smijenjena izbornica Majoli koja dosad nije imala nikakvog uspjeha u vođenju reprezentacije.

Osam godina nije uspjela izvući hrvatsku vrstu iz “podruma” Euroazijske skupine, a sad joj se pruža prilika da to pokuša i deveti put.

Predsjednica HTS-a Nikolina Babić najprije je Ivinu sudbinu dala u ruke Stručnoj komisiji, a kad se ona raspala, najavljivala je natječaje za sve izbornike, ali je na kraju taj vrući krumpir prebacila Vedranu Martiću kao novom saveznom treneru.

Uglavnom, Hrvatsku će u estonskoj metropoli zastupati Jana Fett, Tena Lukas, Lea Bošković i Darija Jurak. U skupini su još Ukrajina i Bugarska.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati

Ključne riječi

Komentara 3

ČE
četverac
08:57 16.01.2020.

Ovi HDZ-ovci su zbilja okupirali državu i institucije. Ova Iva Majoli je sjela na kasu Hrvatskog teniskog saveza i neće odande otići jer je štiti druga HDZ-ovka Nikolina Babić. A koga briga za loše rezultate i blamiranje Hrvatske. Pa, je li tim ljudima jasno da je to gotovo i da idu u ropotarnicu povijesti.

NJ
njofra51
11:49 20.01.2020.

Novinaru, a po ćemu je jasno, zašto Petra i Donna naće nastupiti?

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:40 15.01.2020.

Isuse ...davno sam pisao ova Jana za poludit, kakva Wozniacki, kakva Bouchard nema do Jane 😍😍😍😍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije