Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNO OZRAČJE

Ovo je atmosfera kakvu želimo gledati! Arena je ovaj put puna

Hrvatski navijači u Areni Zagreb
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/33
20.01.2018.
u 20:37

Hrvatska pjesma dopire s tribina prilikom svakog napada naše reprezentacije.

Sjajna je atmosfera večeras u zagrebačkoj Areni! Potpuno suprotno od onog što smo vidjeli u četvrtak protiv Bjelorusije kad dvorana nije bila ispunjena. 

Navijači su na utakmicu s Norveškom stigli iz svih krajeva Hrvatske, a na tribinama su i transparenti iz BiH, Njemačke...

Hrvatski navijači u Areni Zagreb
1/32

Navijači su hrvatsku himnu pjevali iz svega glasa, a kad je intonirana norveška himna u krcatoj Areni nije se čuo niti jedan zvižduk. Dapače, Norvežani su dočekani pljeskom. Hrvatska pjesma dopire s tribina prilikom svakog napada naše reprezentacije.

Komentara 21

KA
kacavenda
21:18 20.01.2018.

Idemo Hrvatska!!!

DU
Deleted user
21:02 20.01.2018.

Tako bi moralo uvik bit✌

UV
Uvjekprotiv
21:52 20.01.2018.

AJMO HRVATSKA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije