Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraćaju se u Poljud

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon četiri godine opet u Splitu

Vatreni
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
12.06.2019.
u 12:33

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza jednoglasno je donio odluku da će utakmica Europskih kvalifikacija između Hrvatske i Mađarske biti odigrana u Splitu

Hrvatski nogometni savez i službeno je potvrdio da se utakmica europskih kvalifikacija između vatrenih i Mađara 
igra u Splitu.

'Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza jednoglasno je donio odluku da će utakmica Europskih kvalifikacija između Hrvatske i Mađarske biti odigrana u Splitu.

>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao nakon utakmice s Tunisom

Nakon pobjede protiv Walesa u Osijeku, svjetske doprvake u rujnu čekaju gostujući susreti kod Slovačke i Azerbajdžana, a potom će 10. listopada s početkom u 20:45 sati ugostiti Mađarsku na stadionu Poljud u Splitu.

Takvu je odluku jednoglasno donio Izvršni odbor HNS-a te će Uefi prijaviti Split kao domaćina jedne od ključnih utakmica kvalifikacijskog ciklusa za Euro 2020.', piše u priopćenju HNS-a.

>> Pogledajte galeriju: Prava navijačica! Predsjednica navijala u Modrićevom dresu

Vatreni
1/13

Tako su riješene sve nedoumice oko mjesta odigravanja utakmice protiv Mađarske. Izbornik Dalić stalno je ponavljao kako vatreni žele igrati u Splitu, a to je sada i potvrđeno.

Hrvatska nogometna reprezentacija je na Poljudu zadnji put igrala 12. lipnja protiv Italije. Nakon utakmice najviše se govorilo i o svastici na terenu.

Komentara 29

TH
than
13:11 12.06.2019.

Kada normalne stvari (poput igranja naše nogometne reprezentacije u Splitu) postanu velike vijesti na naslovnicama portala, tada znaš da u državi nešto ne funkcionira.

PR
prsutsir
12:47 12.06.2019.

Neka,svaka čast,budalama usprkos!

HH
Hrvoje Hrk !!
12:45 12.06.2019.

E sad ce poslije tekme opet biti velika kazna jer neki idioti ce palit baklje i topovske udare bacat a eto u normalnoj okolini osijek i varazdin toga nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije