Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na moru!

Hrvatska nogometna legenda krampom napala tri žene i dijete, jednu i gušio

Josip Skoblar
Foto: Čitatelj/24 sata
1/2
14.06.2020.
u 18:52

Tri prijateljice i sin jedne od njih krenule su iz Zagreba na dva dana odmora na moru, ne sluteći da će pola skraćenog ljetovanja provesti na policiji

Slavni hrvatski nogometaš i trener 79-godišnji Josip Skoblar napao je tri žene i dijete u subotu ujutro na cesti u Privlaci, pišu 24 sata.

Vikao je na njih, mahao krampom, a jednu od njih je uhvatio za vrat i ozlijedio joj nogu. Jedna od napadnutih žena je osoba s invaliditetom i onkološki pacijent.

>> Pogledajte kako je bilo na otvaranju izložbe fotografija iz karijere Josipa Skoblara u Zadru

Tri prijateljice i sin jedne od njih krenule su iz Zagreba na dva dana odmora na moru, ne sluteći da će pola skraćenog ljetovanja provesti na policiji. 

- To je bilo u Privlaci. U potrazi za dobrom plažom smo skrenuli i vozili slijepom ulicom dok nismo došle do kraja asfalta. Nije bilo nikakvog znaka, a oko nas je bilo par kuća - počinje priču napadnuta žena.

Parkirali su automobil na rubu asfalta i ušli u more.

- S gornje strane ceste je nekakva ograda, a s donje plaža. Izgledala je ugodno. Nikoga nismo smetale. Kupale smo se oko sat vremena, nas tri prijateljice i moj sin i taman smo mislili krenuti dalje. Odjednom, dolazi prema nama čovjek u terencu. Stao je iza našeg auta i počeo galamiti i prostačiti. Ja sam prvo mislila da nešto nije u redu s njim - kaže nam žena. 

Mirjana dodaje da im je vikao da su ‘seljačine’ i ‘Balkanci’.  Svejedno, žena koja je došla sa sinom pokušala ga je urazumiti. Došao im je prijetiti krampom, a jednu od njih je uhvati za vrat i gušio. Napad je snimljen kamerom na mobitelu, koja je u posjedu 24 sata.

U snimci se vidi kako Skoblar u ruci drži kramp. Psuje i vrijeđa. Srećom, odustao je od daljnjeg sukoba.

Iz zadarske policije su potvrdili da je zaprimljena kaznena prijava te da je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti. Skoblar je preko svoje kćeri Josipe poručio da mu je žao, javljaju 24 sata.

Josip Skoblar je jedini Hrvat koji je dobio Zlatnu kopačku, nagradu za najboljeg strijelca Europe. Bio je trener Dinama, Rijeke i Hajduka.

>>>> Pogledajte hit dokumentarac Dinamo - Crvena zvezda: Domovinski rat počeo je u Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
21:27 14.06.2020.

Ček malo pa zar tako prema turistima?? Hoćete nam i prilaz moru blokirat??? Sve te ograde, stepenice i "privatne puteve" treba porušiti i vlasnicima drakonske kazne. Zalio deda malo betona, šodra i sad je kao jeli njegovo?

ST
Stipan
19:23 14.06.2020.

Što mu se desilo?

Avatar marsijaneri
marsijaneri
19:40 14.06.2020.

Josip Skoblar se još uvijek zove Josip Skoblar? Ili se tu nešto promijenilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije