Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna forma

Hrvatska na krilima sjajnih Šarića i Bogdanovića pobijedila Sloveniju

Košarka: Hrvatska - Slovenija
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/8
12.08.2017.
u 20:03

Predvodio nas je Dario Šarić s 25 koševa, Bogdanović je dodao 23, a Žorić 11.

Hrvatska košarkaška reprezentacija nastavlja s odličnim predstavama u pripremama za skorašnji Eurobasket. Izabranici Ace Petrovića danas su se u Opatiji predstavili domaćoj publici i pobijedili Sloveniju 85:81.

Bila je to još jedna kvalitetna utakmica naših igrača, a ponovno su nas predvodili fenomenalni Šarić i Bogdanović. Bio je to susret u kojem su se reprezentacije izmjenjivale u vodstvu, a hrvatski košarkaši bili su mirniji u završnici i došli do još jedne pobjede.

Slovenci su nešto bolje otvorili susret i imali vodstvo u prvoj četvrtini koju su dobili 25:19, da bismo se mi u drugoj vratili u igru i na odmor otišli s vodstvom 46:45. U trećoj dionici gosti opet bježe, ali naši košarkaši pred kraj hvataju priključak i u zadnju četvrtinu ulaze s četiri poena prednosti. U napetoj završnici jedan od najboljih novaka NBA lige nosi nas do pobjede.

Dario Šarić odigrao je fenomenalnu utakmicu, zabio 25 koševa te upisao 15 skokova, šest asistencija i dvije blokade. Bogdanović je dodao 23 koša, a Žorić 11.

Za naše košarkaše slijedi dan odmora, a onda u ponedjeljak igraju protiv Ukrajine.

Komentara 30

PR
prajdali100
21:42 12.08.2017.

Izvrsno ! Eh, kad bi imali ovog Doncica nitko nam godinama ne bi mogao nista.Treba nam takav tip beka sutera i razigravaca..To se ne rađa cesto

KA
kacavenda
22:57 12.08.2017.

Neka pati koga smeta

DU
Deleted user
21:56 12.08.2017.

nas svi dobivaju pa ni u smučanju nismo nič dobro ima šanse kad nema ivice i janice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije