Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD MARTINOVIĆA

Hrvatska na čekanju zbog poziva Njemačke

Saša Martinović
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
25.03.2014.
u 13:45

Kanadski vratar Michael Ouzas slovio je za najveće pojačanje, no Međunarodni hokejski savez (IIHF) odbio mu je dati dokumente.

Nakon lanjskog uspjeha i osvajanja prvog mjesta na Svjetskom prvenstvu Divizije 2A u Zagrebu, pred hrvatskim hokejašima znatno je teži posao. Od 20. do 26. 4. u Vilniusu je SP Divizije IB, a suparnici našima bit će Litva, V. Britanija, Nizozemska, Poljska i Rumunjska.

Nažalost, hrvatska reprezentacija puno je slabija nego što se mislilo, brojni najavljivani nisu na popisu.

- Dovoljno je vidjeti na koga ne možemo računati - Ouzas, Naglić, Martinović, Hećimović, Sertić, Lovrenčić... S njima bismo vjerojatno bili jedni od favorita, ali ni ovako ne plačemo. Prvenstveni cilj je ostanak - rekao je izbornik Donald MacLean.

Kanadski vratar Michael Ouzas slovio je za najveće pojačanje, no Međunarodni hokejski savez (IIHF) odbio mu je dati dokumente.

– Tvrde da nije bio pune dvije godine u Medveščaku jer je igrao prijateljske utakmice za Linz. Martinović je dobio i poziv Njemačke, na njezinu je preliminarnom popisu, no mi smo mu rekli da ćemo ga čekati da odluči. A Sertić pak ima svadbu u obitelji, no možda će igrati na prve tri utakmice – poručio je predsjednik saveza Nikola Švigir.

Zanimljivo, igrat će Joel Prpić, koji će uzeti dopust od vatrogastva u Kanadi.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Komentara 1

DU
Deleted user
11:31 26.03.2014.

Ih da se može dovesti u repku većina igrača od medvjeda mislim da bi za tili čas bili u prvoj grupi sa velikanima ... Rusima, Amerima, Kanađanima.... a mislim da bi se mogli ravnopravno nositi i sa slabijima iz te prve grupe....!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije