Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGO IZDANJE

Hrvatska može završiti u skupini smrti! Evo gdje gledati ždrijeb Lige nacija

Josip Brekalo i Zlatko Dalić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
03.03.2020.
u 08:28

Hrvatska je u premijernom izdanju igrala u elitnom razredu u skupini s Engleskom i Španjolskom, završila je posljednja i trebala je ispasti u B ligu. No, proširenjem je ostala među najjačima

U utorak će u Amsterdamu (17.30 sati, NOVA TV) biti održan ždrijeb drugog izdanja Lige nacija, a hrvatska reprezentacija sudjelovat će u najjačem razredu u kojem se nalazi 16 momčadi.

Naime, Uefa je donijela odluku o promjeni formata prema kojoj će u Ligama A, B i C sudjelovati po 16 reprezentacija, dok će ih u Ligi D biti sedam.

Hrvatska je u premijernom izdanju igrala u elitnom razredu u skupini s Engleskom i Španjolskom, završila je posljednja i trebala je ispasti u B ligu. No, proširenjem je ostala među najjačima.

Smještena je u četvrti ‘pot’ i iz prve jakosne skupine vatrenima prijete vrste poput Portugala, Nizozemske, Engleske...

Liga nacija kreće početkom rujna ove godine (od 3. do 5. rujna).

>>> Pogledajte kamp vatrenih na EURU 2020. godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije