Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mala šansa postoji'
Povratak na članak

Hrvatska može Njemačkoj uzeti talenta koji je osvojio europski naslov!

Njemački nogometni savez ima mrežu od više od tisuću malih nogometnih centara širom zemlje u kojima se rade prve selekcije mladih igrača

Komentari 10

IK
Ikonoklast
02:08 05.07.2017.

a za mlade talente iz inozemstva...sve im je jasno...zadnjih par turnira sve od u 19 do u13 reprezentacije u prvih 11 imaju 10 igraca dinama i jednog lokomotive...sta ce nam ti iz njemacke, kakve koristi tata ima od njih? ko ce platiti rucak u Osijeku? neko mora.

VL
IK
Ikonoklast
02:06 05.07.2017.

kako ce igrati kad mi na toj poziciji imamo lijevog beka, jednog jedinog, boljeg nemamo! Ni nikad nismo imali! Niti cemo ikada imati! Kakav Toljan, nas lijevi bek moze birati ponude, svaki dan mu dodje nova, i to.javna, u dnevnom tisku izadje, od sportskih do jutarnjeg lista. ziva istina. unaprijed pitam, zasto minusi?

VL
PO
POBROZDS
21:16 05.07.2017.

ca ca mu je ga -ravi tako da nam to ne treba.

VL
AR
Artukovic
01:41 05.07.2017.

22 godisnji talent....redoviti clan njemacke repke do 21 godine...

VL
Avatar Verum
Verum
00:14 05.07.2017.

a sto nudi HNS mladim igracima,naravno ne mislim na novac. iz osobnog iskusva mogu savjetovati nasim mladim igracima da bjeze od HNS-a i da svoju buducnost traze u DFB-u. za nase mlade igrace koji su rodjeni i odrasli u njemackoj HNS je kulturni šok,nekultura kakva se u njemackoj ne moze zamisliti.naravno potplacivanje trenera spada u sasvim normalne stvari i jako ih je malo a da tata ne mora treneru tutnuti par tisuca u dzep.

VL
KU
kupatilo
02:50 05.07.2017.

kogod zeli ali iskreno zeli dobrodosao nam je.Ovi jugosi su kivni odma bljuju negativu.Hrvati hrvatskoj nekse zna da imamo ponos i srce za domovinu a novac ce doci.Primjer Rakitic.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.