Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana Ožanić

Hrvatska Miss sporta izabrala najzgodnije rukometaše na EP-u

26.01.2020.
u 08:05

Svi hvale ozračje na tribinama, a zadovoljstvo je još veće kada naši dečki pobjeđuju – ističe Anja

Anja Ožanić, Miss sporta Hrvatske, također prati Europsko rukometno prvenstvo u Austriji, Norveškoj i Švedskoj. Zbog obveza na fakultetu i treninga skokova u vodu, nije pratila baš sve naše utakmice u Grazu i Beču.

Gledala je susret prvog kruga s Bjelorusijom i drugo poluvrijeme utakmice sa Srbijom.

>> Pogledajte galeriju: Ivan Klasnić: Pa stvarno niste normalni. Bubreg mi je već otkazao, a zamalo i srce

1/7

– Volim gledati velike sportske priredbe. Tako sam 2018. pratila Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji kad su naši dečki osvojili drugo mjesto, a evo sada pratim i rukometaše. Neka ovaj put to na kraju bude zlatna medalja – kaže Anja.

Luka je zgodan

Jeste li možda uživo gledali Červarove izabranike?

– Nažalost, nisam mogla zbog obveza, ali neki moji prijatelji bili su na utakmici s Njemačkom. Gledala sam neka videa naših navijača iz Austrije i mogu reći da sve to jako dobro izgleda. Svi hvale ozračje na tribinama, a zadovoljstvo je još veće kada naši dečki pobjeđuju – ističe Anja.

Na njezinoj ljestvici najzgodnijih hrvatskih rukometaša na prvom mjestu je Luka Stepančić, desni vanjski igrač mađarskog Pick Szegeda. A odmah do njega je Valentino Ravnić, lijevo krilo PPD Zagreba.

– Da se razumijemo, imam dečka i ne bih htjela da se moj izbor pogrešno protumači – naglasila je Anja i u šaljivom tonu nastavila:

– Uostalom, koliko znam, većina je naših rukometaša ili u braku ili imaju djevojke, pa nema opasnosti ni za koga. Luka je zgodan, ali i simpatičan. Sve izjave poslije utakmica daje smiren, bez nervoze. Kod Valentina se pak vidi velika želja, ali premalo igra. No, kada igra, uvijek daje sve od sebe.

1/6

Na trećem je mjestu vašeg izbora igrač koji nije na Europskom prvenstvu, ali je dio reprezentacije – Josip Božić Pavletić.

– Za izbor nije važno što ga nema na Europskom prvenstvu. Da nije ozlijeđen, bio bi na EP-u, zar ne.

Među pet najljepših hrvatskih rukometaša Anja je uvrstila još Vladimira Matanovića, desno krilo Gorenja iz Velenja, a od sljedeće sezone člana PPD Zagreba, te Luku Cindrića, zvijezdu Barcelone...

Španjolci su simpatični

– Sviđa mi se kako igra Luka Cindrić. On nam je ključan u napadu u pohodu na medalju – napominje Anja.

A tko je, po njezinu mišljenju, najzgodniji strani rukometaš?

– Njemačko krilo Uwe Gensheimer! Dobro izgleda, ali i odlično igra. Koliko pratim u medijima, on je jedan od najboljih svjetskih lijevih krila – ističe Miss sporta za 2019. godinu.

Na drugom je mjestu njezina izbora srednji vanjski igrač norveške reprezentacije Christian O’Sullivan, a na trećem iskusni španjolski kružni napadač Julen Aguinagalde.

– Julen je nešto stariji, ali vrlo markantan. Opušten je, onako pravo španjolski. Inače, bila sam ljetos u Barceloni i baš su mi se dopali tamošnji ljudi. Jako su ljubazni i susretljivi, vole pomoći. Vjerujem da je upravo takav i Julen.

Na četvrtom mjestu je još jedan kružni napadač, francuski as Ludovic Fabregas.

– Nažalost, nema ga više na Europskom prvenstvu jer su Francuzi ispali već u prvom krugu. To je, mislim, jako loš plasman za njih. Ne pratim baš toliko rukomet da bih točno znala je li to iznenađenje ili ne – kaže simpatična Anja.

Ispadanje Francuske je jako veliko iznenađenje...

– Onda dobro, barem se ne mogu više s nama sastati!

Na peto mjesto svog izbora Anja je postavila Fábia Magalhãesa, Portugalca koji igra u Portu.

– Kod njega prvo uočite lijep osmijeh, pa visinu. A i vrlo je dobar igrač – zaključila je svoj izbor Anja.

>> Pogledajte što je Lino Červar rekao uoči finala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije