Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ragbi

Hrvatska izgubila protiv Malte: Nema veze, ovdje ni Real nije pobijedio

04.11.2017.
u 19:29

Ovo je težak debakl. Jako smo razočarani. Jednostavno nemamo alibi za ovako lošu utakmicu – rekao je Krešimir Čorić

Ragbijaši Hrvatske rezultatski su teško stradali na Malti izgubivši od domaćina sa 8:56 u utakmici 2. kola Europskog kupa nacija.

Ispada da smo igrali protiv ragbijaške velesile poput Engleske, Francuske ili Novog Zelanda, a pobijedila nas je Malta, koja nije bila ni na jednom velikom natjecanju.

Nakon 8:8 uslijedio raspad

A početak nije izgledao da ćemo doživjeti katastrofu. Nakon što je Nikola Pavlović pogodio iz kaznenog udarca, a Vinko Rodić položio, bilo je 8:8. Na žalost, to su ostali i posljednji naši bodovi.

– Ovo je težak debakl. Jako smo razočarani. Jednostavno nemamo alibi za ovako lošu utakmicu. Cijelo prvo poluvrijeme igrali smo protiv sebe. U poluvremenu smo se dogovorili jedno, a u nastavku odigrali nešto sasvim drugo. Igrali smo posve krivo. Ukratko, nadigrali su nas u svim elementima ragbijaške igre. Opet, nisu oni toliko bolji od nas koliko pokazuje krajnji rezultat – rekao je Krešimir Čorić, igra splitske Nade.

Uz uvjerljiv poraz naši dečki pamtit će i sjajnu atmosferu na stadionu Hiberniansa. Okupilo se 4000 bučnih navijača, a toliko ih nema ni na nogometnim utakmicama istoimenog kluba koji je ujedno i aktualni prvak Malte. Teško da će biti neka utjeha, ali s ovog stadiona pognutih glava znali su odlaziti i nogometaši madridskog Reala i Manchester Uniteda koji su ovdje u Europskom kupu 70-ih godina igrali bez pogodaka – 0:0.

- Ovo će biti jako dobra škola za naše mlade igrače. Ne znam zašto smo tako nervozno ušli u utakmicu. Radili smo neke početničke pogreške. Oni su jako iskusna momčadi dobro su koristili svaku našu pogrešku, a bilo ih je. Nama ne preostaje ništa drugo nego da se što bolje pripremimo za travanj kada ćemo igrati nove dvije utakmice, s BiH te Andorom – rekao je Marko Grčić, kapetan reprezentacije.

Debi hrvatskog Samoanca

Deon Mau’u, novi igrač Hrvatske, podrijetlom iz Samoe, nije možda pružio što se očekivalo do njega, ali njemu je tek 21 godina i u budućnosti će biti važna karika.

Komentara 1

ČI
čikaga
20:40 04.11.2017.

Da li to nekog zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije