Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladionice

Hrvatska je treći favorit za osvajanje naslova svjetskog prvaka

Hrvatska Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
02.07.2018.
u 12:47

Hrvatska je u četvrtfinalnom dvoboju favorit. Tečaj na našu pobjedu je 2.20, remi je 3.10, a na Rusiju je koeficijent 3.70.

Hrvatska nogometna reprezentacija uoči SP-a nije bila u užem krugu osvajača naslova svjetskog prvaka. Dalićevim izabranicima kladionice nisu davale velike šanse.

Tečaj na vatrene da će osvojiti naslov bio je 35 i već nakon prve utakmice s Nigerijom koeficijent je počeo padati. Nakon trijumfa nad  Argentinom tečaj na Hrvatsku bio je 16, a poslije Islanda 10.

Hrvatska Argentina
1/19

U osmini finala kladionice su vatrene postavile za favorite (1.80) protiv Danaca. Kako se pobjednik nije znao ni nakon 120 minuta, odlučivali su jedanaesterci.

U drami kaznenih udarca Hrvatska je pobijedila Dansku i izborila četvrtfinale svjetske smotre. Naravno, kladionice su osvježile svoje ponude, pa su tako vatreni u ovom trenutku postali treći favorit za naslov prvaka.

Tečaj na Hrvatsku da će postati svjetski prvak je 6, a ispred su Brazil i Francuska s koeficijentom 5. Iza Dalićeve družine su Engleska (6.5), Belgija (7), Urugvaj (15), Rusija, Kolumbija (po 19), Švicarska 34, Meksiko po 41, Japan 201.

Hrvatska Argentina
1/9

Kladionice najviše vjeruju da će iz našeg dijela ždrijeba vatreni izboriti finale, tečaj da će u finalu igrati Hrvatska – Brazil ili Hrvatska – Francuska je 8, a koeficijent na par Hrvatska – Belgija je 10.

No na putu u polufinale moramo prvo proći Rusiju. Hrvatska je i u tom četvrtfinalnom dvoboju favorit. Tečaj na našu pobjedu je 2.20, remi je 3.10, a na Rusiju je koeficijent 3.70.

Komentara 15

DU
Deleted user
13:02 02.07.2018.

koeficijent ne znaci nista ako mi ne pobijedimo rusiju.

Avatar Toni Broo
Toni Broo
13:44 02.07.2018.

Hrvatska vrlo lako može do finala. Jučerašnja utakmica protiv Danaca je bila ključna utakmica. Pritisak na našima je bio ogroman jer su svi nakon dobre igre u skupini očekivali laku pobjedu Hrvatske, a psihološki gledano, protiv Danaca koji nisu izgubili 18 utakmica to nije bio nimalo lak zalogaj. Nismo mogli razviti svoju igru i odigrali smo iznimno loše i plašljivo te na primjeru Argentine i Danske se vidi koliko je lakše igrati protiv 11 iznimnih pojedinaca koji nisu momčad nego protiv 11 uglavnom osrednjih igrača koji tvore sjajnu i fizički jaku momčad. Neki zaboravljaju jednu bitnu činjenicu, a to je da smo imali 8 igrača opterećenih žutim kartonima i u stalnom riziku da se izgubi nekoga za četvrtfinale. Ako Rebić i Mandžukić ne mogu do kraja pritiskati dansku zadnju liniju, a Brozović i Rakitić ne smiju ići malo žešće u duele, onda se to pretvori u mučenje. Protiv Rusa igraju svi, to je najbitnije, igrat ćemo agresivnije i opuštenije jer se nakon Rusa kartoni brišu.

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
13:46 02.07.2018.

u NIGERIJI ubjaju KRSCANE I dok cijeli svijet zadivljeno gleda Svjetsko prvenstvo, neki ljudi monstruozno pate. O njima se ne piše, o njima se ne govori, ni sada a ni godinama prije. I dok se reprezentacija Nigerije borila za svojee bodove, u njihovoj zemlji prošlog je vikenda od strane policije izvršeno etničko i vjersko čišćenje te je pobijeno 238 kršćana zbog svoje vjere, samo zbog Krista u njima. Nigerijski kršćani u ovom trenutku vrište: Pomozite nam, ovo je genocid. Zajednička izjava izdana od strane kršćanske udruge Nigerije upozorila je da je nevjerojatnih 6 tisuća kršćana na monstruozne načine ubijeno samo ove godine u Nigeriji s napomenom – uglavnom su to djeca, žene i starci. A svi šute. Cijeli svijet šuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije