Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA

Hrvatska je porazom završila na posljednjem mjestu, evo što to znači

Engleska Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
18.11.2018.
u 16:52

Za dvije godine, kada bude novi ciklus, natjecat ćemo se u B Ligi nacija gdje su također kvalitetne reprezentacije

Pobjedom nad Španjolskom naša si je reprezentacija omogućila da odlučuje sama o sebi i danas razigravala na Wembleyju s Englezima. Nažalost, vatreni su nakon preokreta izgubili s 2:1.

To znači da je Hrvatska završila na posljednjem mjestu skupine 4. Prva je Engleska sa sedam bodova, druga je Španjolska (6), a Hrvatska s četiri osvojena boda seli u slabiji razred.

Za dvije godine, kada bude novi ciklus, natjecat ćemo se u B Ligi nacija gdje su također kvalitetne reprezentacije, ali ipak nešto lošije od Španjolske i Engleske s kojima smo ove godine igrali.

Ovisno o ostalim rezultatima, i dalje možemo biti nositelji u ždrijebu Eura.

Nastup Hrvatske u Ligi nacija

Hrvatska je Ligu nacija otvorila 0:6 porazom protiv Španjolske, a potom je na Rujevici odigrala 0:0 protiv Engleske. Nakon dva kola imali smo samo jedan bod uz očajnu razliku pogodaka 0:6. Prilika nam se otvorila kada je Engleska u Sevilli pobijedila Španjolsku sa 3:2. Vatreni su tada došli u priliku da s dvije pobjede osvoje prvo mjesto. Prvi korak prema final fouru napravili smo u Zagrebu pobjedom protiv Furije sa 3:2, a nažalost, na Wembleyju smo bili korak do slavlja, ali nismo izdržali.

Završni turnir Lige nacija igrat će se od 5. do 9. lipnja 2019., a plasman na FF je osim Engleske do sada izborio i Portugal.

Engleska Hrvatska
1/11

 

Komentara 63

DU
Deleted user
17:07 18.11.2018.

Bravo hrvatska, super tekma, malo je falilo!

NA
NasaSenkica
17:01 18.11.2018.

Nema veze..zivjela Hrvatska..

ER
EroK
17:14 18.11.2018.

Svjetsko srebro ostat će uvijek sjajno i veličanstveno! A iz ovoga poraza će se sigurno nešto naučiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije