Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAZETTA DELLO SPORT

Hrvatska je imala sve predispozicije za medalju na EP-u

Mario Kasun, Erazem Lorbek
AFP
21.09.2009.
u 17:52

Talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport brojčanim je ocjenama bodovao učinke reprezentacija na netom završenom Europskom košarkaškom prvenstvu.

U Poljskoj je do europskog zlata došla reprezentacija Španjolske, očekivano, ali uz muke dok se nisu uhodali. Nakon što su kao posljednji izborili četvrtfinale, sve ostalo bilo je na visokoj razini, ili, kako to tvrdi Gazzetta, za ocjenu 8.5.

Što se Hrvatske tiče, njezino šesto mjesto i plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Turskoj, vrednovani su ocjenom 6.5, uz obrazloženje:

- Ovaj su put imali sve, iskustvo, dubinu i svježinu da se vrate u krug medaljaša nakon 14 godina. No, imali su oscilacija, a obrana im nikada nije bila prevaga. Bravo za bivšeg Romina igrača Ukića - objašnjava Gazzetta svoju ocjenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije