Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Hrvatska je hit reprezentacija Lige nacija! Samo jedna država bolja je od vatrenih

Lovor Majer doveo Hrvatsku u vodstvo dvije minute nakon što je Danska izjednačila
Goran Stanzl/PIXSELL
23.09.2022.
u 09:52

Moguće je kako će izbornik Zlatko Dalić promijeniti mišljenje o ovom natjecanju nakon što je Hrvatska ubilježila tri pobjede uz jedan remi i poraz.

Naša nogometna reprezentacija naplatila je sve patnje i teške poraze koji su stizali u Ligi nacija.

Uoči aktualnog izdanja, mnogi su bili skeptični kad nam je ždrijeb dodijelio svjetske prvake Francusku te izazovne protivnike poput Danske i Austrije. No, jedini pravi kiks bio je onaj težak poraz od Austrije u Osijeku, ostatak grupne faze odrađen je bez pogreške i sada smo na 'vratima raja'. 

Poznati profesor s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Tomislav Globan, donio je tablicu prema kojoj smo nakon nepotpunog petog kola, druga najbolja repezentacija Europe! Ispred nas su samo Nizozemci s 13 osvojenih bodova, prestići nas jedino mogu Španjolci ukoliko u subotu svladaju Švicarsku. 

Ovo je inače i tablica konačnog poretka za sljedeći ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine, sigurno smi u prvo jakosnoj skupini.

 

 

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Komentara 1

Avatar antikomunist6
antikomunist6
10:14 23.09.2022.

Šaok, patnja i nevjerica kod nekih se još nisu slegli. A bili su tako divno "pripremljeni" otvoriti topovsku vatru na Zlatka Dalića, tražiti njegovu smijenu ili u najmanju ruku izbrojati mu sve "grijehe njegove", staviti njegovu komepenciju pod znak upitnosti. Ništa momentalno od toga. Morati će se prićekati "bolja vremena" kad Dalić izgubi utakmicu. Bravo za Hrvatsku nacionalnu vrstu i izbornika Zlatka Dalića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije