Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRING KUP

Bezidejna Hrvatska izgubila od Francuske i osvojila treće mjesto

'10.08.2012., London, Engleska - Ljetne Olimpijske igre, rukomet, polufinale. Francuska - Hrvatska. Sorhaindo Cedric, Blazenko Lackovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Foto: 'Igor KRalj/PIXSELL'
03.11.2013.
u 20:44

Momčad Slavka Goluže nije bila prava protiv Francuske koja je lako slavila i osvojila drugo mjesto na Bring kupu.

Hrvatska rukometna reprezentacija poražena je od Francuske u borbi za drugo mjesto na Bring kupu u Norveškoj. Francuzi su slavili s 29:24.

Hrvatska je katastrofalno otvorila susret i u jednom trenutku zaostajala i devet golova da bi na poluvrijeme otišla s minus šest. U drugom je poluvremenu to je izgledalo nešto bolje, ali nedovoljno da bi se preokrenula utakmica protiv moćne Francuske.

Najbolji strijelac Hrvatske bio je Domagoj Duvnjak s osam golova, dok je Nikola Karabatić na drugoj strani postigao šest. Sjajnu večer na francuskim vratima imao je Cyril Dumoulin koji je obranio 17 udaraca.

Komentara 9

TR
Trener29zg
10:14 04.11.2013.

Goluža je najveći problem repke, i RK Zagreb je s njim igrao užasno, čim su ga se riješili proigrali su!

LE
lega01
21:06 03.11.2013.

Golužu treba pod hitno protjerati. On je napravio za rukometnu reprezentaciju što je Štimac za nogometnu.

KE
kentie
10:19 04.11.2013.

Dečki slažem se s vama...Golužu treba potjerati pod hitno, jer u intermezzu do nastupa seniorske repke vodio je neke druge selekcije , sa vrlo mršavim rezultatima...međutim, znakovito je da je u stožer ušao Zdravko Zovko, i to onaj isti Zovko koji je sa seniorskom vrstom bio zadnji na euru 2002...prije slavnog dolaska Červara...e pa sad ti vidi i predvidi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije