Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PAROVIMA

Hrvatska ima predstavnika u finalu Australiana! Dodig izbacio Pavića i Mektića

SUI, ATP Tour, Swiss Indoors
EXPA/PIXSELL
18.02.2021.
u 08:33

U meču koji je trajao sat vremena Dodig i Polašek su izgubili jednom svoj servis, u prvom setu, a onda su uzeli servis Paviću i Mektiću po jednom u drugom i trećem setu što im je bilo dovoljno za pobjedu

Hrvatski tenisač Ivan Dodig se zajedno sa Slovakom Filipom Polašekom plasirao u finale parova na prvom grand slam turniru sezone Australian Openu nakon što su u četvrtak u polufinalu eliminirali hrvatski par Nikolu Mektića i Matu Pavića sa 4:6, 6:4, 6:3. 

U meču koji je trajao sat vremena Dodig i Polašek su izgubili jednom svoj servis, u prvom setu, a onda su uzeli servis Paviću i Mektiću po jednom u drugom i trećem setu što im je bilo dovoljno za pobjedu.

Prošle su godine Dodig i Polašek stigli do polufinala na Australian Openu. U finalu ih čeka bolji par iz ogleda između britansko- brazilske kombinacije Jamiea Murraya i Brune Soaresa te američko-britanske koju čine Rajeev Ram  i Joe Salisbury.

Ovo je za Dodiga i Polašeka drugo finale ove godine nakon Antalaye gdje su ih pobijedili Mektić i Pavić.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
pravednik2
14:42 18.02.2021.

Bravo Ivane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije