Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije

Hrvatska futsal reprezentacija na korak do Eura

Futsal Hrvatska
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/7
09.04.2017.
u 17:55

Odlučujući susret naša futsal reprezentacija igra u utorak, 11. travnja u 18 sati, protiv domaćina Ukrajine

Hrvatska futsal reprezentacija ostvarila je dvije pobjede u skupini 3. kvalifikacija za Futsal Euro koji se iduće godine igra u Sloveniji. Na turniru u Kijevu u prvom susretu Hrvatska je pobijedila Crnu Goru sa 4:0, a potom i Belgiju sa 6:1.

Odlučujući susret naša futsal reprezentacija igra u utorak, 11. travnja u 18 sati, protiv domaćina Ukrajine.

Izabranici Mate Stankovića u tom susretu dovoljan je i remi kako bi ostvarili plasman na Euro. U slučaju poraza od Ukrajinaca, naša reprezentacija izborila bi drugo mjesto i priliku da kroz dodatne kvalifikacije ipak od na europsko prvenstvo.

U pobjedi protiv Belgije dvostruki strijelac za Hrvatsku bio je Dario Marinović (13, 25), dok su po jedan pogodak postigli Josip Suton (5), Tihomir Novak (11), Jakov Grcić (16) i Vedran Matošević (37). Jedini pogodak za Belgiju postigao je Ibrahim Adnane (20).

U prvom dvoboju Hrvatska je u subotu pobijedila Crnu Goru rezultatom 4:0, a golove su zabili Jakov Grcić (7), Josip Suton (22), Tihomir Novak (24) i Dario Marinović (31).

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije