Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH SNAŽNO

Hrvatska Europsko prvenstvo otvara protiv najvećeg rivala!

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska
Slavko Midzor/PIXSELL
11.05.2021.
u 11:15

Hrvatska rukometna reprezentacija se nalazi u skupini C s Francuskom, Srbijom i Ukrajinom, a utakmice grupne faze se igraju u Szegedinu.

Europska rukometna federacija (EHF) objavila je na svojima stranicama satnicu odigravanja utakmica na Europskom prvenstvu koje se održava od 13. do 30. siječnja sljedeće godine u u Mađarskoj i Slovačkoj.

Prvenstvo službeno otvara utakmica skupine B između Mađarske i Nizozemske u Budimpešti 13. siječnja s početkom u 20:30 sati.

Hrvatska rukometna reprezentacija se nalazi u skupini C s Francuskom, Srbijom i Ukrajinom, a utakmice grupne faze se igraju u Szegedinu.

Hrvatski rukometaši prvu utakmicu igraju 13. siječnja protiv Francuske u 20:30 sati. Drugu utakmicu u skupini Hrvatska igra protiv Srbije dva dana kasnije, također s početkom u 20:30 sati. Ukrajina je 'kaubojima' zadnji suparnik u skupini, a s njom će snage odmjeriti 17. siječnja u 18,00 sati. 

Skupinu A čine Slovenija, Danska, Sjeverna Makedonija i Crna Gora, skupinu B čine Portugal, Mađarska, Island i Nizozemska, u skupini D su Njemačka, Austrija, Bjelorusija i Poljska, u skupini E Španjolska, Švedska, Češka i Bosna i Hercegovina a u skupini F Norveška, Rusija, Slovačka i Litva.

Polufinalne utakmice su na rasporedu 28. siječnja od 18 i 20.30 sati, dok se finale igra 30. siječnja u 18 sati u Budimpešti.

Komentara 1

Avatar Oneill
Oneill
12:13 11.05.2021.

Pratim taj sport kako sam živ nešto se fenomenalno Dešava kao napr.Njemci ili Nogomet ili Rukomet a i ostali na Zapadu uvjek sa luzerima a mi sa finalistima pa se pitam jeli to stvarnost ili !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije