Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlađi uzrasti

Hrvatska domaćin kvalifikacijskih turnira za Euro

Dario Bašić
Jurica Galoic/PIXSELL
03.12.2015.
u 17:53

Kvalifikacijski turniri hrvatske nogometaše očekuju u ožujku i studenom iduće godine.

Hrvatska će biti domaćin kvalifikacijskih turnira za odlazak na Europsko prvenstvo nogometaša uzrasta do 17 i do 19 godina, priopćio je Hrvatski nogometni savez.  

Kvalifikacijski turnir Elitnog kola za uzrast do 17 godina održat će se u Hrvatskoj u od 16. do 21. ožujka 2016. godine, a suparnici će biti Portugal, Švedska i Wales. Na završni turnir Europskog prvenstva U-17 u Azerbajdžanu plasirat će se pobjednici i sedam najboljih drugoplasiranih momčadi.

Hrvatska će biti i domaćin skupine Elitnog kola za uzrast do 19 godina i to od 23. do 28. ožujka. Na završni turnir odlazi samo pobjednik skupine, a za to će se prvo mjesto s Hrvatskom boriti Belgija, Škotska i Bugarska.

Također, u prvom kvalifikacijskom krugu u ciklusu 2016./2017., Hrvatska U-19 igrat će u Skupini 12, a domaćin turnira bit će Crna Gora od 11. do 16. studenoga 2016. godine. Uz Crnu Goru, hrvatski će suparnici u toj skupini biti još Cipar i Farski Otoci. U sljedeći krug proći će dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake skupine te najbolja trećeplasirana.

>>Šuker nagovorio reprezentativce na manje premije: Savezu 70 posto novca, igračima 30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije