Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVORANSKI HOKEJ

Hrvatska do četvrte pobjede

Dvoranski hokej
Foto: HK Zelina
1/4
Autor
Igor Capan
18.01.2014.
u 22:49

Hrvatska je nakon četiri kola jedina reprezentacija s maksimalnim učinkom i u posljednjoj utakmici protiv Walesa.

Hrvatska muška reprezentacija u dvoranskom hokeju u vodstvu je uoči posljednjeg kola Europskog prvenstva 3. skupine što u nedjelju završava u Svetom Ivanu Zelini.

Hrvatska je nakon četiri kola jedina reprezentacija s maksimalnim učinkom i u posljednjoj utakmici protiv Walesa (12.30 sati) treba joj minimalno neodlučeno za prvo mjesto i plasman u viši rang natjecanja.

Nakon lagane jutarnje pobjede nad Mađarskom 8:3 (strijelci Čefko 3, P. Hršak 2, Taušan, Plemenčić i Briševac po 1), u subotu navečer, pred ispunjenom dvoranom (900 gledatelja) Hrvatska je s 4:3 bila bolja od Portugala (strijelci Čefko, P. Hršak, Vuk i Taušan). Poredak: Hrvatska 12, Portugal i Wales po 9, Turska 6, Mađarska i Finska bez bodova.

>> Hrvatska želi viši rang

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije