Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH

Hrvatska do 19 godina u Italiji svladala domaćina sa 2:1!

Fran Brodić
Ivo Cagalj/PIXSELL
13.08.2014.
u 21:51

Strijelci su bili Fran Brodić u osmoj i Ante Roguljić u 25. minuti, dok je za Italiju zabio u 59. minuti Emilio Bonazzoli.

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina pobijedila je vršnjake iz Italije sa 2:1 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Udinama. Izabranicima Zorana Vulića pomogla je ova utakmica kao provjera prije početka novog kvalifikacijskog ciklusa.

Strijelci su bili Fran Brodić u osmoj i Ante Roguljić u 25. minuti, dok je za Italiju zabio u 59. minuti Emilio Bonazzoli.

Inače, Hrvatska će biti domaćin jedne od 13 skupina prvog kruga kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Grčkoj od 7. do 12. listopada. Protivnici će biti Turska, Island i Estonija.

Dvije najbolje momčadi iz svake skupine pridružit će se Španjolskoj u elitnom krugu kvalifikacija koje se održavaju na proljeće naredne godine.

>> Mladi Hrvati u Sinju odigrali siromašnih 0:0 protiv Crne Gore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije