Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE ĆE KOCKASTI?
Povratak na članak

Hrvatska će igrati na Poljudu, Maksimir treba čekati

- Svjesni smo situacije, no do rujna ima još vremena. Poljud je u svakom slučaju pogodan stadion - kazao je Srebrić na temu urušavanja Maksimira.

Komentari 5

MI
misho32
13:32 28.03.2010.

Dinamov stadion se ne nože dovršiti jer to ne dozvoljava antihrvatska politika odnosno političari koje su nam instalirani na vlast 2000-te od strane globalnih vladara. Isto kao što su razorili sve državne institucije , vojsku , policiju , sigurnostne službebe , pravosuđe i dr. , takvi nisu mogli dozvoliti da hrvatska država izgradi reprezantativan stadion na kojem bi nastupala nogometna reprezentacija države koja je osvojila treće mjesto na svjetskom prvenstvu..A mediji u antihrvatskoj službi stvorili su famu o astronomskim troškovima za dovršenje stadiona i nerentabilnost te investicije . A svugdje u svijetu , grade se nogometni stadioni kao prvorazredni , rentabilni poslopvni objekti. Za vrijeme Tuđmana stadion je bio 90 % sagrađen i ova gamad je umjesto da ga kao poslovni objekt stavi u funkciju , dozvolila da propada nedovršen.

VL
SL
Slavek
13:32 28.03.2010.

Ja se nadam da će to ruglo u Maksimiru jednom srušiti i onda napraviti novi ili na istom mjestu ili na drugom nije bitno. Koliko se je para pokralo u HR mogli su se napraviti novi stadioni u svima velikim gradovima. Ma to nije bitno, važno je da su se pojedinci obogatili i da HR ima mulijunaše. Neka HNS upita Bandića i Mamića, jer možda oni nešto para nabace. Poljud je jedini stadion što liči na stadion, makar iz daleka gledajući..

VL
DE
derin
20:09 29.03.2010.

Ne vjerujem, dotle ne vidim. Sad će oni malo popraviti maxiruglo i eto ga.

VL
OB
-obrisani-
23:05 28.03.2010.

Da je ono ruglo od dinamovog stadiona u redu nikad reprezentaccija nebi igrala u splitu ali do danas hrvatska reprezentacija je svaki put kad je igrala kod kuće trebala igrati na stadionima od Vukovara do Pule i doledo Dubrovnika,izgleda dada je reprezentacija samo zagrebaćka jer stalno igra na dinamovom stadionu,neka mi neko kaže dali pamti kad je repka igrala u poljudu a sad loš teren pa će igrati u splitu!

VL
SF
Semper Fi
19:07 30.03.2010.

\"– Naravno, nemamo previše mogućnosti, no sjest ćemo sa stožerom, koji će razgovarati s igračima, i vidjet ćemo.\" Kao triba pitat igrače di bi oni igrali??..Pa ko je tu lud Srebriju mamu ti je... u usta?? Cigani netribate ni dolazit u ST jer će vam svi jeb.. majku...da nije ovog sranja sa Maksimirom nebi nikad došli igrat u ST!! Gubo jugoslavenska igrajte di oćete, samo dalje od ST-a!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.