Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grobari slavili

Hrvatice oduševljene gostovanjem u Beogradu: 'To nikad nismo doživjele!'

Partizan
Foto: Screenshot
1/2
06.10.2017.
u 18:59

"Toliko korektna atmosfera, navijači su cijelu utakmicu bodrili svoj klub, nisu stali niti na poluvremenu"

Košarkašice Medveščaka, aktualne prvakinje Hrvatske, gostovale u su Beogradu u sklopu regionalne košarkaške lige. Iako su poražene (61:65), tu će utakmicu pamtiti cijeli život.

Naime, poklopilo se da baš taj dan Grobari slave 72. rođendan JSD Partizana pa su to odlučili proslaviti baš na tom susretu koji se igrao sportskoj dvorani "Ranko Žeravica" u Novom Beogradu. Iako su košarkašice uglavnom navikle igrati pred malim brojem gledatelja, na toj se utakmici okupilo oko tri tisuće navijača.

 

Stoga su igračice Medveščaka bile oduševljene atmosferom, o čemu je pisalo na stranicama njihova kluba. Kažu da je sve proteklo u sportskom navijanju i odličnoj atmosferi.

Partizan
1/13

"Na samom početku Regionalne lige naše su košarkašice doživjele poraz od ekipe Partizana. Međutim, ekipa se vratila u Zagreb puna dojmova. Kao što se najavljivalo, napravljen je sportski “štimung”, ali nitko nije očekivao toliko navijača na tribinama. Na službenim stranicama Partizana piše da je bilo oko 3000 navijača, a to ne da nismo nikada vidjeli na jednoj ženskoj utakmici, a još manje doživjeli. Možda na nekoj reprezentativnoj utakmici, što čisto sumnjam, ali to je ipak košarka za sebe! Toliko korektna atmosfera, navijači su cijelu utakmicu bodrili svoj klub, nisu stali niti na poluvremenu, ali izgleda da je takva atmosfera odgovarala i našim igračicama", piše na stranicama Medveščaka.

Komentara 120

DU
Deleted user
19:32 06.10.2017.

Majke mi mile, danas pogotovo, na VL svaka druga vijest o Srbiji, iz Srbije ili o Srbima... Pa jesmo li mi u EU ili još u Jugoslaviji?

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
21:37 06.10.2017.

Ove novine su kao Kurir....Čak je i tamo manje vijesti iz Srbije.

DB
Da_bre
20:37 06.10.2017.

Hrvatice su uvek odusevljene Beogradom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije