Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVU GORE!

Suze naše Dore: Rasplakala se pred kamerama, od tuge se slomila usred izjave

SWE, EHF Damen Euro 2016, Russland vs Kroatien
Foto: EXPA/PIXSELL
1/2
18.12.2020.
u 22:38

Francuskinje pjevaju i raduju se, a Hrvatice, kraljice šoka, ovoga puta nisu uspjele šokirati. Tada se 28-godišnjakinja slomila, zaplakala i prekinula intervju..

Ma to je potpuna igračica, takvu bi svatko htio imati u svome klubu, rekao je Zlatko Saračević u prijenosu na HRT-u dok je Dora Krsnik 'kidala' u obrani, bacala se na glavu u napadu, tražila prostor,  gol, trčala prema finalu. Nažalost, nije bilo dovoljno. Želja je bila velika, ali Francuskinje su jednostavno ovoga puta bile prejake.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pobijedile su s 30:19,  a Hrvatice su u prvome dijelu uspjele zabiti samo pet golova, daleko manje od onoga što smo očekivali. No, nitko ne može reći da nisu htjele, samo nije išlo.

- Mislim... Mislim da smo bile užasne u prvom poluvremenu -  rekla je Dora Krsnik sa suzama u oči pred kamerama EHF-a nakon utakmice, a potom čula kako se Francuskinje u pozadini vesele. 

One pjevaju i raduju se, a Hrvatice, kraljice šoka, ovoga puta nisu uspjele šokirati. Tada se 28-godišnjakinja slomila, zaplakala i prekinula intervju.

- Teško je jer su toliku želju imale odigrati veliku utakmicu u polufinalu. Potpuno razumijem Doru Krsnik - rekao je EHF-ov novinar.

No, podsjetimo, nije ovo još kraj za naše rukometašice. Hrvatske rukometašice u nedjelju će se boriti za svoju prvu europsku medalju, brončanu, a domaćin Danska bit će naš protivnik.

Komentara 3

ER
EroK
07:15 19.12.2020.

S vama smo naše lavice, ogromnog srca i još većeg osmjeha! Mrzitelji ne mogu sakriti svoj mrziteljski karakter, ali neka pati koga smeta, ...

KA
Kalimero4
06:08 19.12.2020.

Oj jovanče,neslano govance.Hoćeš soli?

VI
VinkoS
23:30 18.12.2020.

Veceras se lipo isplacite a onda u nedilju idemo po jos jedan (zadnji )smijesak !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije