Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Hrvati žele barem do boda protiv Slovenije

Hokej na ledu
Arhivska fotografija
06.11.2009.
u 12:39

Hrvatska reprezentacija hokeja na ledu danas će na turniru u Szekesfehervaru (15.30 sati) odmjeriti snage sa Slovenijom. Prva je to od triju utakmica koje čekaju naše hokejaše.

U subotu će još igrati s domaćinom Mađarskom (18.30 sati), a u nedjelju u 14.30 s Italijom.

Dio igrača uoči turnira najavio je bojkot reprezentacije zbog neisplaćenih premija za Svjetsko prvenstvo Divizije I. ovoga travnja, no na kraju su ipak pronašli zajednički jezik sa savezom te će u Szekesfehervaru Hrvatska biti u gotovo najjačem sastavu. Nedostajat će samo ozlijeđeni Mlađenović te Grozaj i Rendulić. No, zato će debi u hrvatskom dresu imati Slovenci Gašper Krošelj i Sašo Rajsar te hrvatski Kanađanin Jadran Beljo. Sva trojica uskoro će dobiti i hrvatsku putovnicu. U Mađarsku ipak nije otputovao Amerikanac Cris Powers.

– Turnir nam je važan kako bi reprezentacija održala kontinuitet igranja, a i kao priprema za Svjetsko prvenstvo na kojem ćemo u travnju igrati u Sloveniji – najavio je sportski direktor reprezentacije Dragutin Ljubić.

Slovenci su u današnjem susretu favoriti, no naši igrači mogli bi iskoristiti brojne izostanke njihovih najboljih igrača. Nedostaju im braća Rodman iz Vienna Capitalsa, napadač Jesenica Razingar te dvojica vratara – Aleš Sila iz Olimpije te Medveščakov vratar Robert Kristan. Lix je ovih dana trenirao sa Slovenijom, no zbog prehlade vratio se u Zagreb.

– Slovenci su veliki favoriti, no pokušat ćemo doći barem do boda – najavio je Ljubić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije