Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEKTIĆ I PAVIĆ
Povratak na članak

Najdominantniji start jednog para u povijesti (suvremenog) tenisa!

– U parovima kvaliteta tenisača još više dolazi do izražaja. Važna je igra na mreži, važan je urođeni osjećaj kad treba uletjeti, kad treba presjeći...

Komentari 3

TR
Travno221
12:43 09.03.2021.

Njihovo uparivanje je pravi potez. Očekujem da će ove godine osvojiti jedan od Grand Slam turnira i olimpijsku medalju. A Dodig bi u Tokio mogao u paru s Čilićem, tako da Međugorje dobije i olimpijsku medalju. Sedam Grand Slam titula već ima.

VL
SL
slavenZadravec
22:08 08.03.2021.

Bravo dečki. Veliki sportski uspjeh i to u tenisu. Istina, ne radi se o pojedinačnoj konkurenciji, no još uvijek znatno iznad npr rukometa ili bacanja tanjura. Uz to, ne uzimaju niti kune iz državnog proračuna.

VL
PR
pravednik2
22:38 09.03.2021.

Super momci. Bit će titula. Samo naprijed.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.