Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREIRALI SENZACIJU

Hrvati u šoku: Nismo mogli vjerovati! To se nikad nikome nije dogodilo...

Kristijan Bistrović
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/6
13.12.2018.
u 18:45

- Mijenjao sam dres s Tonijem Kroosom. Kakav je to igrač, čim je završila utakmica, otišao sam do njega i nije bilo nikakvih problema.

CSKA je u posljednjem kolu Lige prvaka napravio veliko iznenađenje i s 3:0 pobijedio Real na Santiago Bernabeuu. No, to im na kraju nije bilo dovoljno ni za Europsku ligu jer je Viktoria u Plzenu s 2:1 bila bolja od Rome.

Za moskovsku momčad igrala su i dva Hrvata - Kristijan Bistrović i Nikola Vlašić, koji su bili poprilično šokirani takvim raspletom.

- Nismo znali za rezultat iz Plzena sve do ulaska u svlačionicu, a onda šok, nitko od nas nije mogao vjerovati. Dvaput smo dobili Real Madrid, a na kraju smo zadnji u skupini. Ne znam je li se to ikada ikome dogodilo u povijesti - započeo je za Goal Bistrović pa nastavio:

- Čudesan je osjećaj slaviti na Santiago Bernabeuu, nikada se u karijeri nisam više osjećao kao nogometaš nego na tom kultnom stadion. Stvarno je užitak igrati u takvom ambijentu i tom okruženju, tog ću se dana sjećati do kraja života.

Kristijan Bistrović
1/6

- Baš mi je bilo ugodno zaspati noćas, kako nam je to bila zadnja utakmica polusezone, dečki iz kluba su se zaputili prema Moskvi, a mi ostali sada čekamo letove prema svojim domovima. Kod mene i dalje prevladavaju nekako pomiješani osjećaji, napravili dobar posao i dobili Reala u gostima, a eto nismo se plasirali barem u Europsku ligu.

Bistrović je otkrio kako se nije vidio s Lukom Modrić, ali i da je mijenjao dres s Tonijem Kroosom.

- Mijenjao sam dres s Tonijem Kroosom. Kakav je to igrač, čim je završila utakmica, otišao sam do njega i nije bilo nikakvih problema.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion 

Komentara 3

PE
petar1951
19:41 13.12.2018.

Da su Realu bili potrebni bodovi gosti bi se loše proveli.....Sve ostalo su bajke....

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
19:16 13.12.2018.

Juče neko ispraznio kladionice🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije