Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROTTERDAM

Hrvati u finalu! Mektić i Pavić u nedjelju idu po osvajanje turnira

TENNIS AUSTRALIAN OPEN DOUBLE QUARTERFINALS HERBERT MAHUT
PATRICK HAMILTON/BELGA/PIXSELL
06.03.2021.
u 16:51

Mektić i Pavić su do pobjede mogli i u dva seta, ali su u 'tie-breaku' propustili tri meč-lopte. No, sve su nadokandili u odlučujućem 'tie-breaku' u kojem nisu izgubili nijedan poen na servisu te na kraju slavili

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić borit će se u nedjelju za naslov pobjednika ATP turnira serije 500 u Rotterdamu u konkurenciji parova, nakon što su u subotnjem polufinalu nadigrali Francuze Jeremyja Chardyja i Fabricea Martina sa 7-6 (3), 6-7 (11), 10-4.

Mektić i Pavić su do pobjede mogli i u dva seta, ali su u 'tie-breaku' propustili tri meč-lopte. No, sve su nadokandili u odlučujućem, produženom 'tie-breaku' u kojem nisu izgubili nijedan poen na servisu te na kraju slavili s uvjerljivih 10-4.

Mektiću i Paviću je to treće finale na četiri ovogodišnja turnira i prilika da se domognu trećeg naslova, nakon što su osvojili turnire u Antalyji i Melbourneu, a na Australian Openu došli do polufinala, gdje su im jedini ovosezonski poraz nanijeli kasniji osvajači naslova Ivan Dodig i Slovak Filip Polašek.

Hrvatski par će se za naslov boriti protiv boljeg iz dvoboja finsko-francuskog para Kontinen - Roger-Vasselin i njemačko-rumunjske kombinacije Krawietz - Tecau.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije