Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrena kolonija

Hrvati su očito itekako na cijeni: Čak trojica naših nogometnih asova sele u Serie A?!

Hrvatska reprezentacija
Foto: DPA/Pixsell
1/4
05.07.2020.
u 16:50

Naš bivši reprezentativi napadač u nedjelju je sporazumno raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom, a mediji strani ističu da ga pod svaku cijenu u svojim redovima želi vidjeti  Benevento

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida napustit će po svršetku sezone Bešiktaš, ali sve ukazuje na to da ipak neće u Rusiju kao što se to pisalo prije dva tjedna, već prema Italiji!

Turski portali u nedjelju pišu da su pregovori s Romom u tijeku, odnosno da je rimski klub spreman na odštetu izdvojiti sedam milijuna eura.

Zanimljivo, svojedobno se pisalo da Roma želi i Dejana Lovrena, a kako stvari sada stoje, čini se da će put Italije ponovno i Mario Mandžukić.

Naš nekadašnji reprezentativi napadač u nedjelju je sporazumno raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom, a mediji strani ističu da ga pod svaku cijenu u svojim redovima želi vidjeti  Benevento, novi prvoligaš koji je na impresivan način prošetao do naslova prvaka Serie B.

Što se Lovrena, pak, tiče, navodno je novi prvak Engleske Liverpool odlučio "podebljati" svoju ponudu za stopera Napolija Kalidoua Koulibalyja (29), te uz 60 milijuna eura ponuditi i njega u "paketu", objavili su u ponedjeljak talijanski mediji. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije