Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMA SE PAKLENA ATMOSFERA

Navijači stigli u Budimpeštu: Pogledajte kako je prošao susret s Mađarima

Navijači
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
23.03.2019.
u 15:11

Na tribinama će biti 1200 hrvatskih navijača, odnosno oko pet posto kapaciteta stadiona koji prima 22 tisuće ljudi.

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra u 18 sati gostuje kod Mađarske u kvalifikacijama za Euro, a naši navijači počeli su se okupljati u Budimpešti.

Na tribinama će biti 1200 hrvatskih navijača, odnosno oko pet posto kapaciteta stadiona koji prima 22 tisuće ljudi. Stadion je već rasprodan i Mađari tvrde da nas očekuje paklena atmosfera.

Inače, mađarska reprezentacija je u posljednjih pet utakmica na Groupama Areni upisala svih pet pobjeda pa taj niz želi nastaviti i protiv svjetskih doprvaka.

>> Pogledajte kako je izgledao susret hrvatskih navijača s Mađarom

Ključne riječi

Komentara 3

PI
pinkec
16:30 23.03.2019.

Sretno Vatreni! Uvijek s vama!

MA
MađarskaIna
16:32 23.03.2019.

Samo da se naši pravi hrvatski dečki sa Balkana ne pokažu unutra Schengena plemensko domoljubno kao svoji na svome i počnu razbijati, devastirani i tuči europske domačine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije