Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNO NAVIJANJE

Hrvati slave u Hercegovini: Pogledajte kako cijela dvorana pjeva Bobanovu pjesmu

31.05.2019.
u 14:14

Atmosfera je oduševila igrače i neutralne promatrače, a slavlje se nastavilo i poslije na ulicama Širokog Brijega

HKK Široki u odlučujućoj utakmici pobijedio je sarajevski Spars i tako stigao do 10. titule prvaka BiH.

Nošeni euforijom i na krilima navijača, Širokobriježani su uspjeli izdržati pritisak i baciti u potpuni trans cijelu dvoranu.

HKK Široki je slavio rezultatom 82-64, a atmosfera uoči i tijekom utakmice bila je odlična. Prema neslužbenoj procjeni, u GSD-u Pecara okupilo se oko 4500 gledatelja.

Posebno je dojmljivo bilo pred sam početak utakmice kada su navijači po cijeloj dvorani razvili crveno-bijele zastavice s kvadratićima te krenuli s pjevanjem pjesme Ranka Bobana ''Ponosna moja je zemlja Hercegovina''.  Atmosfera je oduševila igrače i neutralne promatrače, a slavlje se nastavilo i poslije na ulicama Širokog Brijega. 

>>>> Pogledajte navijanje u dvorani Pecara u galeriji na vrhu teksta

 

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
14:38 31.05.2019.

Može li nešto tako lijepo, poput zaslužene pobjede i slavlja, gdje ljudi pjevaju o svojoj rodnoj grudi, proći bez politikantskih komentara?

TO
Tomi0713
14:25 31.05.2019.

Mozemo pricati sto hocemo ,ali ovo je iz srca ,iz dubine duse ,i to se ne moze kupiti ,,bravo ponosan sam na vas

ĆI
ćiro
15:11 31.05.2019.

Bravo braco Hercegovci💓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije