Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Hrvati rasturaju u Njemačkoj! Perišić briljirao kod Bayerna, Brekalo zabio golčinu

Josip Brekalo
Foto: DPA/Pixsell
31.08.2019.
u 17:32

U momčadi Nike Kovača je briljirao novopridošli vatreni Ivan Perišić koji je prvi put u crvenom dresu počeo od prve minute

Bayern München je u drugom kolu njemačke Bundeslige na Allianz Areni razbio slabašnu momčad Mainza rezultatom 6:1, a u momčadi Nike Kovača je briljirao novopridošli vatreni Ivan Perišić koji je prvi put u crvenom dresu počeo od prve minute. Bavarci su ubacili u petu brzinu nakon što su protiv Herthe (2:2) prosuli bodove na otvaranju sezone. 

Loše je po njemačke prvake krenulo i ovdje jer su gosti prvi poentirali. Nizozemac Jean-Paul Boetius je bio precizan u 6. minuti. Trebalo je Kovačevim momcima pola sata za izjednačenje, a u izjednačujući pogodak odličnu asistenciju ugradio je Perišić. Njegov centaršut je odličnim volejem s druge strane popratio Benjamin Pavard. Do poluvremena je Bayern poveo vrhunskim slobodnim udarcem Davida Alabe. 

U drugom dijelu se Mainz raspao, a početak kraja u 54. minuti naznačio je upravo Perišić koji je glavom snažno pogodio na asistenciju Pavarda koji mu je tako uzvratio za uslugu. Mainz su pogocima dovršili Coman (64.), Lewandowski (78.) te kanadski tinejdžer Alphonso Davies (80.).

U idućem kolu Bayern će, nakon reprezentativne pauze, ići na teško gostovanje protiv RB Leipziga.

A sjajan gol zabio je i Josip Brekalo u remiju Wolfsburga s Paderbornom (1:1). Hrvat je u 56. minuti iz voleja zakucao loptu u mrežu.

Ključne riječi

Komentara 1

MH
Moja_Hrvatska
18:13 31.08.2019.

Kako i priliči Viceprvacima Svijeta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije