Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatice treće, a Hrvati četvrti

Hrvati ostali bez duela s 'drugim svijetom' Irskom

Ragbi 7
Foto: Jurica GaloićPixsell
23.06.2015.
u 08:30

Ragbijaši Irske i ragbijašice Danske nastavljaju put u kvalifikacijama za odlazak na Olimpijske igre u Rio de Janeiro 2016. godine

Na dva igrališta stadiona Stjepan Spajić u Sigetu održano je Europsko prvenstvo, Divizija B, u ragbiju 7, sportu koji će svoju premijeru na Olimpijskim igrama doživjeti u Riju 2016. Ženska reprezentacija osvojila je treće, a muška četvrto mjesto.

Naše ragbijašice u polufinalu su izgubile od Izraela (12:20), ali su u susretu za broncu svladale Letoniju (15:10). Ragbijaši su do polufinala s lakoćom nizali pobjede, a onda su prvo izgubili od Srbije (10:15), a zatim i u susretu za broncu od Slovenije (5:7).

– Šteta što muška reprezentacija nije igrala finale, da vidi kako je to igrati protiv jedne moćne Irske koja je bila drugi svijet za sve ostale reprezentacije. Oni su osvojili prvo mjesto, onako od šale – rekao je Većeslav Holjevac, prvi operativac turnira.

Irci su odigrali ukupno šest utakmica i ni na jednoj suparniku nisu dopustili da osvoji barem bod. U šest utakmica osvojili su 384 boda, a najuvjerljiviji bili su protiv Malte (76:0) i Srbije u finalu (74:0).

>> Zagreb domaćin kvalifikacijama za Olimpijske igre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije