Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV PODATAK

Hrvati ispisali povijest, ovo se nikad prije nije dogodilo!

Twitter
25.03.2021.
u 17:28

I Indija i Oman su u istoj skupini azijskih kvalifikacija za SP 2022, Oman je drugi iza Katara s 12 bodova, a Indija četvrta s tri boda.

U Dubaiju je odigrana prijateljska međudržavna utakmica selekcija Indije i Omana (1:1), koja će ući u povijest jer su izbornici obiju momčadi bili - Hrvati. 

Na klupi Indije je od svibnja 2019. bivši hrvatski izbornik Igor Štimac (53), a Oman zadnjih 14 mjeseci vodi Branko Ivanković (66). 

Oba pogotka postigli su Indijci pod prezimenom Singh, kojih je u početnoj postavi bilo čak petorica. Chinglensana Singh dao je autogol u 41. minuti, a Manvir Singh je izjednačio u 55. minuti. 

I Indija i Oman su u istoj skupini azijskih kvalifikacija za SP 2022, Oman je drugi iza Katara s 12 bodova, a Indija četvrta s tri boda. Kvalifikacije u Aziji su prekinute zbog pandemije koronavirusa, a nastavak se očekuje većinom u lipnju.

U četvrtak je Tadžikistan pobijedio Mongoliju s 3:0, a 30. ožujka igraju Japan - Mongolija i Saudijska Arabija - Palestina.  

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
09:34 26.03.2021.

SP 2022 je u Kataru! Zar domaćin igra kvalifikacije???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije