Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI

Hrvat treneru poručio da je najbolji kojeg ima, ovaj ga otpisao i požalio

Nikola Vlašić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.09.2018.
u 08:20

– On uživa u CSKA Moskvi. Ima odličnog trenera i sjajnu podršku svojih suigrača. Mogao bi Nikola ostati u klubu i sljedeće sezone.

Nikola Vlašić pogodio je odlaskom iz Evertona u moskovski CSKA, gdje igra sjajno. No zato nikako da krene njegovom klubu u Engleskoj.

Nakon šest kola Premier lige Everton ima tek jednu pobjedu, ukupno šest bodova, te su na 12. mjestu prvenstvene ljestvice.

Zbog toga, ali i zato što je Vlašića poslao na posudbu, na udaru je trener karamela.

Marco Silva pod velikim je pritiskom jer je posudio Nikolu. Mnogo navijača i stručnjaka smatra da Everton ima velikih problema u veznom redu i Nikola je taj igrač koji im je potreban – otkrio je za ruski Championat Nikolin otac Joško pa dodao:

– Nikola je rekao Silvi prije odlaska da se smatra najboljim veznjakom u momčadi. Trener je napravio veliku pogrešku.

Joško je za kraj poručio:

– On uživa u CSKA Moskvi. Ima odličnog trenera i sjajnu podršku svojih suigrača. Mogao bi Nikola ostati u klubu i sljedeće sezone.

>> Pogledajte i koji su još sportaši poput Bobana zaplakali

Komentara 11

DU
Deleted user
08:54 28.09.2018.

Vazno je da Nikola igra, jer koloko got liga bila jaka, ako sjedi na klupi , nista mu ne koristi.

DU
Deleted user
08:49 28.09.2018.

Vlašiću sve najbolje. Ima puno prostora za napredak ali razlika u kvaliteti između ruske lige i Premiershipa je ogromna tako da je bolje stati na loptu.

DU
Deleted user
12:15 28.09.2018.

S drvenog konja na zivog magarca. Nekad bolji izbor. Sretno momak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije