Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO I KRAMARIĆ

Hrvat sudjelovao kod jednog od najluđih autogolova sezone!

Stuttgart  Werder
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/5
29.09.2018.
u 17:30

Davor Lovren igrao je od 58. minute u porazu Fortune Düsseldorf 0:3 kod Nürnberga. Josip Brekalo odradio je cijelu utakmicu u remiju 2:2 Wolfsburga i Borussije Mönchengladbach.

Stuttgart je u šestom kolu Bundeslige kod kuće s 2:1 pobijedio Werder. Švabe su tri boda osigurali golovima Donisa u 19. i Castra u 75. minuti. Gostima je izjednačenje u 68. minuti donio domaći vratar katastrofalnom reakcijom nakon što mu je loptu iz auta dodao Borna Sosa.

Hoffenheim je kao domaćin s 1:2 izgubio od Leipziga. Gostima je tri boda s dva gola osigurao Poulsen, dok je poraz domaćina ublažio Andrej Kramarić golom u 93. minuti iz jedanaesterca.

Davor Lovren igrao je od 58. minute u porazu Fortune Düsseldorf 0:3 kod Nürnberga. Josip Brekalo odradio je cijelu utakmicu u remiju 2:2 Wolfsburga i Borussije Mönchengladbach.

Schalke je s minimalnih 1:0 dobio Mainz.

Rezultati by SofaScore

<

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
18:20 29.09.2018.

Brekalo svojim igrama i angažmanom zaslužuje ponijeti kapetansku vrpcu u svom klubu...

BU
Bubalamala
17:53 29.09.2018.

Iz auta vratio loptu prema golmanu ovaj se spetljao i lopta je ušla u prazan gol.Autogol se pripisuje golmanu a ne Borni jel da nije dirao loptu gola nebi bilo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije