Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne odvajaju se

Hrvat se zaljubio u devet godina stariju Srpkinju, Milica otkrila što joj predstavlja problem

Antun Novaković i Milica Starović
Foto: https://www.instagram.com/starovicmilica
29.08.2019.
u 10:21

Antun je u juniorskoj konkurenciji bio europski prvak i svjetski viceprvak, a ljubav se rodila kada je 2017. godine počeo trenirati sa srpskom reprezentacijom

Antun Novaković (22) već godinu i pol dana u sretnoj je vezi s Novosađankom Milicom Starović (31). Spojila ih je ljubav prema kajaku, a sanjaju plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Milici je upravo uspjelo ispuniti olimpijsku normu na Svjetskom prvenstvu u mađarskom Szegedu, Antunu nije, ali će imati još prigoda u na europskim kvalifikacijama u svibnju 2020. godine te Svjetskom kupu. 

Antun je u juniorskoj konkurenciji bio europski prvak i svjetski viceprvak, a ljubav se rodila kada je 2017. počeo trenirati sa srpskom reprezentacijom budući da mu je omogućila bolje uvjete.

- Počeli smo se družiti i provoditi više vremena zajedno kada je Antun počeo s nama trenirati i ići na pripreme. Malo po malo postajali smo svjesni da si umnogočemu odgovaramo, tako se dogodila ljubav - prepričala je Milica u razgovoru za 24sata. 

Od početka ove godine žive u Slavonskom Brodu, a razlika u godinama im, kažu, nije baš nikakav problem. Veći je gledati svoga partnera kako se natječe:

- Puno mi je teže gledati Antuna nego sama veslati utrku i mučiti se. Pomogla bih mu na bilo koji način, a naravno da ne mogu, pa cupkam i skačem od zemlje od stresa - otkriva Milica. 

- Budući da smo stalno negdje na pripremama, nažalost najmanje smo kod kuće zajedno. Ali trudimo se da barem sve pripreme odrađujemo na istom mjestu - dodaje Milica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just another magic monday 💫🦄🎀 #longtimenoselfie #selfie #liveandloveyourlife #tiredandhungry #butitsokay

A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Land of Legends 😍🥰🙌🙆‍♀️ #turkey🇹🇷 #landoflegends

A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maii 💝🥰 #love #loveyou #loveisallweneed #turkey🇹🇷 #gloriagolfresort

A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Predivna Opatija 😍

A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mljacmljamljac🤤 #ćevapčići

A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on

Komentara 71

Avatar pendreck
pendreck
12:09 29.08.2019.

nek se zaljubi tko s kim zeli, nema veze nacionalnost. Samo se pitam po cemu je to vijest za u novine staviti samo zato jer se radi o HR-SR vezi....

TV
tvrdapixa
12:28 29.08.2019.

U cijeloj priči uopće nije važno jel ona Srpkinja a on Hrvat. Ali novinarima je to važno. Pa tko onda kuri vatru? Normalna večina sigurno ne!

Avatar tituš
tituš
12:51 29.08.2019.

Veći je to problem psihičke naravi, od samih odnosa Hrvati -Srbi, no to je privatna stvar ovih likova i mislim da to nije vijest koja bi trebala biti na naslovnici novine koja pretendira biti ozbiljna novina i medij!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije