Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DRUGOM KRAJU SVIJETA

Hrvat se iznenadio kada je u džungli vidio što si je stranac istetovirao na ruku

31.07.2020.
u 13:29

"To i meni ne ide u glavu, valjda zbog dresova na Svjetskom prvenstvu. Svi su navijali za Hrvatsku. Mala smo zemlja, ali u nogometu smo jako poznati", napisao je

Hrvatski sportaši jedni su od najboljih promotora Lijepe Naše u svijetu i to je više puta dokazano. I danas se diljem svijeta na spomen Hrvatske govori o današnjem predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru, a mladima diljem kugle zemaljske Luka Modrić jedan je od nogometnih uzora. 

Koliko su hrvatski nogometaši popularni, svjedoči priča jednog korisnika Reddita, Hrvata koji se našao u džungli usred Tajlanda.

"Zemlja je Tajland, a usred jednog malog sela okruženog džunglom domaći dečki me pozvali na pivo i na spomen da sam iz Hrvatske jedan pokazuje tetovažu i govori o Mandžukiću, Modriću i ostalima. Bilo je fora pa rekoh da podijelim!" poručio je korisnik koji tamo radi kao učitelj. Točne razloge zbog kojih bi si netko od tamošnjeg stanovništva tetovirao grb HNS-a ne zna.

"To ni meni ne ide u glavu, valjda zbog dresova na Svjetskom prvenstvu. Svi su navijali za Hrvatsku. Mala smo zemlja, ali u nogometu smo jako poznati", napisao je. 

>>> Dinamo je počeo s pripremama za novu sezonu

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
14:18 31.07.2020.

Zašto je zamućeno??????

ZZ
Zeko_zna
13:59 31.07.2020.

Isto se neki Hrvat iznenadio na Jadranu kad je vidio tetovažu zvezdinog grba na ruci jednog "Austrijanca"

CO
coky
16:14 31.07.2020.

Ma to je ziher neki torcidaš s Tajlanda...tko bi drugi stavio HNS na tetovažu ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije