Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan odgovor

Hrvat primio gol zbog kojeg mu se smiju, a onda je napravio nešto čudesno!

Josip Posavec
Foto: Screenshot
1/2
30.01.2017.
u 10:10

Da nije načinio veliku pogrešku, njegov nastup bio bi za čistu desetku.

U susretu 22. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli i Palermo su odigrali 1-1, a najbolji igrač utakmice bio je gostujući vratar Josip Posavec.

Bivši vratar zaprešićkog Intera prvo je poklonio domaćinu pogodak, primio je prilično smiješan gol zbog kojeg se i sam uhvatio za glavu, ali nakon toga čudesno se vratio u utakmicu. Dok bi na mnogima to ostavilo trag i uništilo samopouzdanje, Josip je do kraja susreta branio fenomenalno, a tijekom utakmice imao je desetak sjajnih obrana i spasio goste novog poraza. Da nije načinio veliku pogrešku, njegov nastup bio bi za čistu desetku.

Palermo je poveo već u šestoj minuti golom makedonskog reprezentativca Ilije Nestorovskog. Andrea Rispoli je sjajno ubacio, a još jedan bivši igrač zaprešićkog Intera glavom je zabio svoj osmi gol otkako je prošlog ljeta preselio u Italiju.

Ostatak vremena igralo se praktički na jedan gol. Napoli je pritiskao, a gosti su se sjajno branili. Posavec je radio čuda, no nažalost u 66. minuti je načinio veliku pogrešku i poklonio je Napoliju izjednačenje. Dries Mertens je pucao s ruba kaznenog prostora, a Posavcu je lopta kroz ruke i noge ušla u gol.

U posljednjih 20 minuta Napoli je jurnuo po pobjedu, ali se Posavec s tri nove sjajne obrane barem malo iskupio za veliku pogrešku. Gosti su od 89. minute igrali s igračem manje nakon što je zbog oštrog prekršaja isključen Edoardo Goldaniga.

Ivan Strinić zbog ozljede nije nastupio za Napoli, dok Marko Rog nije ulazio u igru.

Komentara 7

RI
rikavac
10:56 30.01.2017.

Otvaras video gledas kako je primio go i gledas i gledas i ocekujes to nesto cudesno sto je napravio ,kad na kraju nista nevidje to nesto cudesno sto je napravio kako stoji u naslovu Vecernjeg.

Avatar Burviles
Burviles
20:29 30.01.2017.

prebacite se na jubitu i vidjet čete što je sve obranil do gola i nakon njega,to je golmanska čud,jedna lopta i sve što si do sad i poslije obranil ode u ništa,zato veliko BRAVO za Posavca !

JU
juma
17:29 30.01.2017.

Posavec je branio odlicno i skinuo je barem 10 tezih udaraca od ovoga. Problem je sto je Palermo bio nemocan preseliti igru dalje od svog gola, tako da je Posavec stalno bio izlozen kao na streljani. U takvim okolnostima nije cudno da kod tako mladog vratara na trenutak popusti koncentracija. Ipak talenat je neosporan i za sada je on jedan od rijetkih kojemu se isplatilo tako mlad otici u inozemstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije