Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA VASTIĆ
Povratak na članak

Hrvat postao legenda austrijskog nogometa: HNS je zakasnio, a Ćiro me pokušao obrlatiti

- Bio je upit iz HNS-a, ali zakasnili su. Već tada sam bio dobio poziv Austrije. Tko me nazvao? Mislim čak da je to čak bio gospodin Ćiro, koji me pokušao obrlatiti, ali ja sam odluku već bio donio i ljubazno sam mu se zahvalio na pozivu.

Komentari 4

DU
Deleted user
17:12 24.09.2022.

Nikada ti ne bi igrao u našoj reprezentaciji jedino da si Ćiro platio možda ni dobio kojuminutu.

VL
Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
11:20 25.09.2022.

Ivica je u Austriji napravio karijeru koju je doma na balkanu mogao samo sanjati i zaradio više nego svi igrači domoljubnih balkanskih nogometnih svetinja HNK Hrvatski Dragovoljac, HNK Zrinjski Mostar i HNK Vukovar u paketu.

VL
BR
Brandfackel2
06:30 25.09.2022.

Jaka im legenda... U ondašnjoj hrvatskoj reprezentaciji, mali Ivica mogao je biti jedino sakupljač lopti. Samo djelomičnim pogledom na ondašnji hrvatski sastav i njihove karijere jasno je da Ivicu Austrija nije otela niti je bila brža od HNS-a nego je Ivica odabrao Austriju jer po kvaliteti među našima nije imao što tražiti...

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
09:02 25.09.2022.

Stadion ne igeaju nogomet, dzaba Austriji ´bonbončićArena“ kad nemaš igrača

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.