Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI BOKSAČKI AS BRANKO ŠOBOT
Povratak na članak

Hrvat otkriva tamnu stranu Münchena: Napadali su me iglama, noževima, flašama...

– Sveukupno gledano, to su dva grada – jedan danju, a drugi noću. Danju se sve čini normalnim, a poslije 21 sat na ulici su narkomani, skitnice, prostitutke, transvestiti, azilanti.

Komentari 40

CR
CroAx
20:56 09.04.2020.

Često ne mogu objasniti našim ljudima da smo mi u Hrvatskoj sretni što ne postoji niti jedan pedalj naše zemlje a kamoli dio grada ili grad za koji možemo reći da općenito nije siguran. U Zagrebu nema dijelova u koje nije pametno ići noću, niti u jednom hrvatskom gradu.

VL
GL
Globus1
22:32 09.04.2020.

Prema nalovu na glavnoj stranici ispada da je čovjek ostao bez oka u Minhenu i prema podnaslovima dalje ispada da su za to krivi travestiti, prostitutke i beskućnici. Ovakav manipulativni članak ne bi bolje smislio ni Goebbels. Sramota za VLL i novinara. Inače, živio sam dulje u Minhenu i nikakvih problema ni po noći ni po danu. Siguran grad obzirom na svoju veličinu.

VL
BE
Beskucnik
21:57 09.04.2020.

Hrvati su narod odgojen u krscanskom duhu ,moral i etika nasih baka ,jednolicno smo drustvo ,osim Roma nema drugih segregiranih zajednica ,zato je po pitanju sigurnosti i kvalitete zivota Hrvatska jos uvijek super zemlja ,medutim i kod nas se drustvo rapidno mijenja ,mediji nevladine udruge ,Lgbt aktivisti guraju drustvo u smjeru zapadnoeuropskog morala i materijalistickog bezbostva legalizacije droga, sve u svrhu razbijanja tradicionalnog drustva ,,buducnost Hrvatske ce odredit migranti ,koji ce stvorit paralelni svijet te donijet islamski terorizam ,a sto se tice velegradova svi su opasni ,pa ni Zagrebom u 2 sata noci ne setaju casne sestre ,nego polusvijet ,pijanci narkomani , zato sacuvajmo Hrvatsku jer takve zemlje u svijetu kaosa ce zlata vrijedit ,zdrava sigurna , katolicka nasa domovina

VL
DU
Deleted user
22:11 09.04.2020.

nama kriminalci narkomani silovatelji i pedofili vode drzavu, oni ne secu po noci po zagrebu...guze nas u po bijela dana

VL
IM
Immanuell
20:38 09.04.2020.

Naravno da je dobro upoznao drugu stranu kad se zbog prirode posla bavi između ostaloga i s ološem. Netko s mirnijim poslom nikad ne upozna tu stranu grada.

VL
LO
Lordess
12:40 10.04.2020.

Neka mi netko kaže za jedno mjesto na svijetu gdje nema klošara, München je veliki grad a ološi se skupljaju na uglavnom istim mjestima pa izgleda da ih ima puno. Lako ih je prepoznat i zaobići. Živim u okolici Münchena i nemam straha.

VL
TO
Tomisl
09:48 10.04.2020.

Ne samo u Münchenu ,u vecini gradova u bogatoj , modernoj i naprednoj Njemackojje poslije 22 sata vise nije ugodno biti vani. Nigdje se uz malo rada i truda nezivi tako udobno kao u nasoj lijepoj Domovini.

VL
Avatar MargaretHG99
MargaretHG99
14:59 10.04.2020.

Nancy, 29. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅k︆︅i︆︅s︆︅s︆︅t︆︅o︆︅k︆︅.︆︅c︆︅o︆︅m

VL
DU
Deleted user
20:32 09.04.2020.

Možda ipak gospodin ne bi trebao toliko pričati o tim svotama i transportu novca.. :))U najmanju ruku je neprofesionalno. Svi velegradovi zapadnog svijeta su takvi noću.Dekadencija i nemoral.Ljudska priroda je vučja.Samo nas represivna sila državnog aparata drži u okovima.Bit fizički nespreman i slab - znači bit žrtva. Da citiram Marka Tweina: " Svatko(od nas) je Mjesec i ima tamnu stranu - koju nikom ne pokazuje".

VL
JA
JanezIQ45
21:16 10.04.2020.

Ja sam u Münchenu rodjen i zivio tamo 32 godine. Sve ovo mi zvuci kao da opisuje neki grad u Africi a ne moj rodni grad, Ukratko gospodin pise gluposti!

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
00:50 10.04.2020.

Po cemu bi prostitutke, transvestiti ili pederi predstavljali nekakvu opasnost? Cista predrasuda! Najvecu opasnost predstavljaju pijandure i grupe mladih stranaca odnosno grupe neonacista. A bas München je grad koji je za razliku od vecine drugih Njemackih gradova prilicno pitom. Ovaj gospodin vjerojatno nikad nije bio noci u Kölnu ili Hamburgu itd

VL
JA
JanezIQ45
21:16 10.04.2020.

Ja sam u Münchenu rodjen i zivio tamo 32 godine. Sve ovo mi zvuci kao da opisuje neki grad u Africi a ne moj rodni grad, Ukratko gospodin pise gluposti!

VL
Avatar Forumas
Forumas
21:44 09.04.2020.

ovaj drobi lazi ali prije bi povjerovao da ovog intervjua u ovom obliku nikad nije ni bilo. münchen je ne samo najsigurniji nego daleko najsigurniji veliki grad u njemackoj i laz je da zastitari stoje u bankama,mc gonaldsima ili bolnicama. laze i kad kaze da se u münchenu stampa novac a pogotovo laze kad kaze da ga je on u tolikim masama vidio. novac se vec godinama stampa u leipzigu a ne u firmi G&D münchen.

VL
ZE
Zekonja
20:32 09.04.2020.

Koji je smisao teksta o jednom zaštitaru ?

VL
GE
george34
22:22 09.04.2020.

10% stanovnistva Hrvati? Ja ne znam u kojem ti Munchenu zivis?

VL
WI
wimamanianiia
21:13 09.04.2020.

Sve Nijemce sto sam upoznala to je uzas od ljudi. Ne zna se tko je gori i pohlepniji muskarci ili zene. Jedna kolega, prica meni kako je nasamarila jednog decka Svicarca ovdje, i ostala trudna, i lijepo dobila papire veli i alimentaciju. Velim ja njoj, pa ti se ti hvalis time, jebote, kako te nije sramota, nista, krevelji se ona to je njoj sve Okay, super, snasla se ona. A jedna druga isto kolega, dolazila kod mene kuci, i ganjala mi susjeda, profesora, ja moga susjeda znam godinama kao ozbiljnog covjeka, i izganjala ga jebote, i hvali se ona meni jedan dan kako ga je napila i dovela u krevet, zamislite? Ozenjen covjek. I sve su takve, udarene, niti jedna nema normalna, bar ono sto sam ja upoznala. Muskarci isto, poremeceno pohlepni za novcima, skroz drugi svijet i mentalitet od nas i ovdje od Svicaraca. Svicarci nikada ne govore o novcima, i stavrno su bas dobri ljudi, generalno. A Nijemci katastrofa, to niko najesti i napojiti ne moze koliko su pohlepni i gladni svega.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.